Accesorii spionaj

Echipamente profesionale pentru spionaj si echipamente militare. Funkit.ro va pune la dispozitie o gama variata de echipamente si accesorii pentru spionaj la cele mai mici preturi : breloc spionaj, bricheta spionaj sau pix spionaj.

Accesorii spionaj Conține 69 produse.

Subcategorii

 • Camere CCTV

  O camera spion CCTV va va ajuta sa detineti controlul absolut asupra proprietatii sau bunurilor dumneavoastra. Funkit.ro va ofera o gama variata de camere spion CCTV de inalta rezolutie si diferite dimensiuni atat pentru interior cat si pentru exterior.

 • Camere spion

  Funkit.ro va ofera cea mai mare gama de camere spion camuflate in diverse obiecte uzuale : camere spion camuflate in pix usb, camere spion camuflate in ursuleti de plus, camere spion stick usb, camere spion headset bluetooth, camere spion CCTV.

  Alege camera spion cea mai potrivita pentru mediul in care urmeaza sa fie utilizata!

 • Camere de supraveghere...

  Indiferent ca va doriti sa va supravegheati intreaga proprietate sau doriti sa supravegheati activitatea dintr-un spatiu inchis, camerele de supraveghere pentru interior sunt solutia. Funkit.ro va ofera o gama larga de astfel de camere de supraveghere pentru interior care va vor satisface nevoile.

 • Camere de supraveghere...

  Destinate exclusiv supravegherii exterioare camerele de supraveghere pentru exterior va vor asigura siguranta proprietatii si a familiei dumneavoastra.

 • Reportofoane spion

  Reportofoanele pentru spionaj au devenit din ce in ce mai populare. Funkit.ro va ofera gama completa de reportofoane pentru spionaj : bratara reportofon, pandantiv reportofon, dispozitive sim ascultare conversatie.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 69 articole
Se afişează 1-12 din 69 articole