Produs nou

ZOCNUN 4K Video HD Joc Consola 2.4 G Dublu Wireless Controller Pentru PS1/GBA Clasic Retro TV, Consolă de jocuri 64GB 10000 de Jocuri

999 Produse

171.74lei

-48%

330.30lei

Adauga la lista de dorinte

ZOCNUN Mici Sfaturi

În cazul în care produsul primit nu funcționează, vă rugăm să nu ne dea o revizuire rău imediat, vă rugăm să contactați-ne în timp, putem oferi cu rambursare și reemitere serviciu.Vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare!

Despre Livrare

*Dragul meu prieten, vă sugerăm să alegeți Funkit.ro standard de transport maritim, de obicei 7-20 de zile pentru a ajunge.Dacă alegeți default canal liber, se poate ajunge în termen de 35-70 zile.

Mai nou 4K Video HDMI Stick Joc de Consola

ZOCNUN cele mai recente video controler de joc.Aduce cel mai bun conținut de joc și experiența de joc.Deschide Linux source code sistem, cu 32GB / 64GB card, built-in 3000 + / 10000 + jocuri.

Acceptă Descărcarea Jocuri De Unul Singur

1. Lista de joc, inclusiv PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD simulator jocuri total 3000+/10000+jocuri 2. Istoria joc, joc listă de înregistrare, sortate în funcție de timp, jocul a intrat de 3. Colectare joc, puteți folosi butonul R2 pentru a colecta sau uncollect jocurile tale preferate 4. Joc de căutare, bazată pe engleză meci plin sau interogare de cuvânt cheie, Chineză prima scrisoare de interogare corespunzătoare de joc 5. Setări de joc, tasta setări sunet Vizualiza fișierele locale, a restabili setările implicite, informații de sistem,setările de ieșire

Descarcă Joc Pașii

Pasul 1:Descarcă joc fișier Pasul 2: Conectează TF card pentru pc cu cititor de card Pasul 3: Copiați fișiere de joc în folderul corespunzător(numele de emulator) Pasul 4: de a Introduce cardul în consola de joc,conectați consola de jocuri și porniți-l în Pasul 5: de a Găsi dvs. de joc și începe să joci(puteți utiliza funcția de căutare)

Joc Stick 4K

Suport 4K Ultra HD TV de ieșire video (1080P / 720P) și monitoare și proiectoare cu intrare HDMI.Și acest joc consola acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocuri preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Vine cu un joystick wireless dual mâner, jucând toate marile jocuri vă permite să vă bucurați de bucuria de joc mai mult, permițându-vă să reamintească rapid și bucurați-vă de bucurie de copilarie!Dacă ai nevoie de o listă, aveți posibilitatea să contactați vânzătorul pentru a obține lista de joc!

2.4 G Dual Wireless Gamepad Controller

Am configurat corespunzător 2.4 G dual wireless gamepad controller pentru tine.Conectați-vă la TELEVIZOR și să se joace jocul tău preferat.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!Aplicabile: Sprijin unul sau doi jucători, juca jocuri, face mai plăcută cu copiii dumneavoastră sau prieteni, portabil HD consolă de jocuri video.

Suport 9 Formate De Joc

Mare de configurare.CPU: dual-core cortex-A7. Suport PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD formate de joc.Joaca toate jocurile importante!Meriți!

Ușor de operat

Doar conectați consola de jocuri la interfață HD de TV, conectați USB-alimentat prin cablu de date la corpul unitate, și reglați TELEVIZORUL HD canal pentru a afișa lista de joc ecran pe TELEVIZOR. 1. Conectați ieșirea HDMI a TELEVIZORULUI primele 2. Introduce built-in TF conținut de joc card 3. Folosind adaptorul de încărcare pentru a vă conecta la putere va porni automat

Diverse Combinații

În scopul de a satisface nevoile diferite de cumparatori, am combinat si asortat consola de jocuri, puteți alege în funcție de propriile preferințe și nevoi.Fiecare are un alt card de capacitatea și numărul de jocuri.De exemplu: 32GB card 3000+jocuri, card de 64GB 10000+jocuri,poți să o faci în funcție de nevoile dumneavoastră Alegeți, există întotdeauna unul pentru tine!

Pachetul Include:

1 x Stick Joc de Consola

1 x receptor fără Fir

2 x Controller

1 x cablu de Încărcare

1 x manual de Utilizare

1 x cablu HD TF card (opțiune)

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • 7: Rețeaua de sprijin a descărca jocuri
  • 3: Salva Progresul Joc
  • Nume De Brand: zocnun
  • 11: Retro console
  • 9: joc stick 4k
  • consola de joc Pentru FC/GBA/PS1/MDsupport: 14
  • 5: Consola De Joc
  • Numărul De Model: U8
  • 1: Suport 4K TV
  • Pachet: Da

Etichete: culoare gameboy, joc retro, consol, cutie retro joc consola, pălărie de jocuri video, jocuri de ps1, intel mini pc, consol ps4 pro, gameboy culoare verde, consol joc.

Scrie o recenzie

ZOCNUN 4K Video HD Joc Consola 2.4 G Dublu Wireless Controller Pentru PS1/GBA Clasic Retro TV, Consolă de jocuri 64GB 10000 de Jocuri

ZOCNUN 4K Video HD Joc Consola 2.4 G Dublu Wireless Controller Pentru PS1/GBA Clasic Retro TV, Consolă de jocuri 64GB 10000 de Jocuri

Scrie o recenzie

Produse similare