Produs nou

Portabil Incalzitor Electric 500W Incalzitor Electric Biroul de Acasă de Încălzire a Spațiului Fan Silent Calde Aparat Inteligent de Control al Temperaturii

999 Produse

17.80lei

-38%

29.15lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

escriere:

Acest ventilator de încălzire este un must-have pentru acest sezon de iarnă, care a construit-în ceramica PTC de încălzire, asigurând o durabilitate de lungă durată și de siguranță pentru a utiliza.Nevoie doar de câteva secunde, sistemul de încălzire se va încălzi și se bucure de ea repede.Nu trebuie să așteptați.

Caracteristici:

- Repede se Încălzească Pentru a Sta Confortabil te simți înghețat în frig dormitor sau birou?Mini incalzitor pentru zilele racoroase in camera ta sau la birou.Această încălzire din ceramică poate încălzi rapid aer în jurul valorii de tine în termen de 3 secunde!Stai cald și confortabil în aproape orice spațiu mic atunci când vremea se pentru ce e mai rău, odată ce ridica acest spațiu portabil de încălzire!

- Ușor de A Controla - 500W căldură Mare, Fan-Singurul Mod eficient de căldură în fiecare colțuri ale camerei, care are nevoie de căldură constantă în vreme rece.Acest spațiu de încălzire întotdeauna păstrează la temperatura camerei, la cel mai nivel optim și reduce consumul de energie.

--Siguranta pe Primul – Automate de Protecție la Supraîncălzire sistem va opri sistemul de încălzire electric pe când părțile de încălzire se supraîncălzească.Ceramic de încălzire, adoptă inovatoare PTC tehnologie, care nu generează căldură, la o rată constantă, cum ar fi rezistența fire.Se va răci ușor, pentru a evita supraîncălzirea.Sfat de Protecție în caz de va închide spațiul de încălzire în cazul în care devine răsturnat accidental pentru a ajuta la prevenirea accidentelor.Această cameră de încălzire este sigur pentru familiile cu copii sau animale de companie care pot să-l bat în jos.

- Mic si Linistit Personal de Încălzire –Acest spațiu de încălzire este ușor de a plasa în orice cameră sau muta de la podea la masă.Acest mic incalzitor oferă un spațiu liniștit, cu un plus de confort.Zgomot redus nu va perturba odihnă, dormit, citit, de lucru, etc.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

--Culoare: Negru

--Material: ABS.

- Dimensiuni: 15.5x10x7.5cm

--Putere nominala: 500W.

--Frecvența nominală: 50Hz

--Mut, fără lumină, fără radiații, acest produs va oferi o experiență bună.

--Carcasa este fabricata din high-ignifug material ABS cu compact și aspectul delicat.

--Secunde de căldură-up, vă puteți bucura de încălzire rapid.

--Ceramica PTC de încălzire, rezistenta la temperaturi ridicate, încălzire rapidă, încetini îmbătrânirea, toate acestea asigură o durată lungă de viață.

--Rezistenta la temperaturi ridicate, disiparea căldurii rapid, este destul de sigur, nu este nevoie să vă faceți griji de securitate.

Pachetul Inclus:

1 x Ventilator Electric de Încălzire

  • Putere nominală:
  • Numărul De Model: electric de încălzire și ventilare
  • Suport: Dropshipping
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere: 500w
  • Culoare:
  • Frecvența nominală:
  • Material:
  • Dimensiuni:

Etichete: acasă inteligent, control temperatura, controler de încălzire bord, inteligent acasă de automatizare, robot inteligent, inteligent de încălzire sisteme de control, timp inteligent temperatura, homekit comutator, sonoff fob, netatmo inteligent ventil de radiator.

Scrie o recenzie

Portabil Incalzitor Electric 500W Incalzitor Electric Biroul de Acasă de Încălzire a Spațiului Fan Silent Calde Aparat Inteligent de Control al Temperaturii

Portabil Incalzitor Electric 500W Incalzitor Electric Biroul de Acasă de Încălzire a Spațiului Fan Silent Calde Aparat Inteligent de Control al Temperaturii

Scrie o recenzie

Produse similare