Produs nou

JCBritw LED-uri Cresc Light Estompat Auto On/Off Timer Spectru Complet cu UV, IR de Plante în Creștere Lampa pentru Plante de Interior 60W Plante de Lumină

999 Produse

107.32lei

-30%

153.32lei

Adauga la lista de dorinte

JCBritw 2019 Nou Model de Transformator 60W LED-uri Cresc Light este o versiune Imbunatatita

--Poate fi transformată într-o formă de design --Profesionale 6-bandă de spectru ... Mai mare aria de acoperire - 10 de niveluri reglabile --Funcția Timer --Mai luminos --Randament mai mare --Auto on/off timer funcția - Super slim-12V în condiții de siguranță în afara alimentare ----- un Cadou Minunat pentru Iubitorii de Plantare și de Succes Grădinari.

Este mai verde, cu economie de spațiu și eficiente energetic în creștere lampă pentru a vă ajuta să crească sănătos, prosper plante oriunde în casa ta.Acesta este cel mai cost-eficiente cresc de lumină atunci când compara cu alte putere mare și scump cresc lumini pentru plantare.Planta lumina vine cu trei panouri care pot fi unite în pătrat sau dreptunghi forma.Foarte flexibil pentru orice tip de spațiu de creștere. 12V în condiții de siguranță în afara alimentare plus de înaltă calitate LED chips-uri și placă de Metal pentru a asigurați-vă că lumina să fie compact, greutate de lumină și durabil. 10% la 100% 10 nivele estompat.Are funcția timer 3h/9h/12h auto on/off.Cu exclusive color profesionale raport, cresc lumini pot promova rapid planta este rata de creștere.De asemenea, va ajuta la reglarea nutritie de calitate, să contribuie la îmbunătățirea sintezei de benefic pentru produse chimice, elimina substanțe chimice nocive și de a îmbunătăți valoarea nutrițională.Ajuta plantele să crească mai sănătos și mai viguros, cu abundente.

ACTUALIZAT Transformator 60W CRESC de LUMINĂ

Aceasta planta cu LED-uri lampă actualizat cu mai profesionist cu spectru UV și IR.Design unic de transformabil forma, trei panouri pot fi cu ușurință unite în pătrat sau dreptunghi formă care să răspundă nevoilor de creștere diferite de spațiu și acoperind o suprafață mai mare.Adăugat estompat și funcția timer pentru o utilizare mai ușoară.Eficiență mai mare ajunge până la 98%, fără nici o pierdere.Mod eficient de a scurta ciclul de creștere, crește randamentul de grad mare.

OPTIMĂ A SPECTRULUI

Pentru a se asigura ca plantele să crească mai repede și mai bine, în afară de universal Roșu și Albastru, am adăugat UV, IR, alb și portocaliu.Acesta oferă tot ce planta dorința în lumina naturală a soarelui.Ajuta plantele să crească mai sănătos și mai viguros, cu abundente.

Cu JCBritw întregul spectru cresc de lumină, puteți crește plante pe care doriți într-un an în jurul valorii de,includ anti-sezonul plante,potrivite pentru toate tipurile de plante de la semănat la recoltare.

DE MARE VALOARE-CREȘTERE DE 40% RANDAMENT

Egal cu tradiționale de 60 watt HPS/MH în timp ce consuma doar 22j±2w.Este recomandat pentru a acoperi o suprafață de 20x36" să 36x52" în formă de dreptunghi și 24x32" să 40x48" în pătrat și să fie atârnat în jurul valorii de 12"-24"în funcție de diferite etapă de creștere a plantelor.Proiectat științific pentru a menține echilibrul de PAR/Lumen de Ieșire și de Acoperire.

EFICACE SI EFICIENTA

Material de aliaj de aluminiu placă pentru a atinge excelenta disipare a căldurii.Salva factura la curent o mulțime.Super-luminos de înaltă calitate LED chips-uri integrate cu 60 de grade Reflector Cupe, produce lumini uniforme distribuite mai uniform pe plante decât generic bec lentile, lumina va fi absorbită la maxim posibilitatea.Greutate redusa, compact si durabil.Nici fan, nici un zgomot, mai convenabil și în condiții de siguranță.

Estompat și Auto On/Off Timer Funcția

Cresc lumina vine cu ușor de utilizat controler permite luminozitatea 10 nivele reglabile de la 10% la 100%.Satisface nevoile în creștere diferite etape.Funcția de sincronizare vă permite 3H 9H 12H setări, să să aibă un timp de odihnă.

Caietul de sarcini

* Model: JCBritw Transformator 60W * Putere: 60 watt * Avg.remiză putere: 22W±2W * Greutate netă: 0.45 kg *Dimensiune: Dreptunghi(23.6*4*0.4 în) Piața(11.8*8*0.4 în) * Tensiune de intrare: AC85~265V / 50-60hz * Certificate: CE, FCC, ROHS * Sugestii de On/Off Time: 8-16hrs Pe zi, cel putin 8 ore întuneric pe zi. * A sugerat să stea înălțime: aproximativ 12-30in, ajusta în funcție de ciclu de viață diferit de plante specifice

Ce e în cutie?

1 x JCBritw Transformator 60W LED-uri cresc de lumină; 2 x agățat kit; 1 x Instalarea de kituri; 1 x alimentare; 1x manual de Utilizare 1x Dimmer și control timer

Aplicarea Pe Scară Largă

* Exclusiv spectrul oferi toate marile lumina pentru plantele cresc sănătos tot anul. * Fabrica noastră în creștere de lumină poate fi folosit atât pentru hydroponics și plante în sol, cum ar fi roșii, cartofi, ardei, salata verde, etc. * Potrivit pentru toate mediu de crestere de interior: cresc cort, cameră de creștere, etc. * Potrivit pentru toate tipurile de plante cu flori:Special plante de interior,rosii,vinete,trandafir,ect. * Potrivit pentru toate tipurile de verdeturi:Ierburi și legume cu frunze,salata verde,bok choy,ect. * De asemenea, potrivit pentru interior, de gradina sau de interior, ghivece peisaj.

Cu JCBritw plante cresc de lumină puteți:

  • Tensiune: 85-265V
  • Material: Pcb+Abs
  • Greutate Netă: 0.45 KG
  • Dimensiuni în metri: 11.8*8*0.4 în
  • Garanție: 1 AN
  • Origine: NC(de Origine)
  • Full spectrum: Roșu Albastru Alb Portocaliu IR UV
  • Este Estompat: Da
  • Nume De Brand: JCBritw
  • Puterea reală: 22±2W
  • estompat: 10 nivele de luminozitate adjustble
  • Tip De Element: Cresc Lumini
  • Numărul De Model: ASP-150LED-60W-T
  • Putere: 60W
  • Funcția Timer: 3H/9H/12H AUTO ON/OFF
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Certificare: ROHS
  • Dimensiuni în interiorul dreptunghiului: 23.6*4*0.4 în

Etichete: cob fito, lampa uv, 150w led-uri cresc, 3d dragon lampa, led-uri ir, cob full spectrum led-uri albe de plante, full spectrum led benzi, led, flori cu efect de seră, consiliul cuantice.

Scrie o recenzie

JCBritw LED-uri Cresc Light Estompat Auto On/Off Timer Spectru Complet cu UV, IR de Plante în Creștere Lampa pentru Plante de Interior 60W Plante de Lumină

JCBritw LED-uri Cresc Light Estompat Auto On/Off Timer Spectru Complet cu UV, IR de Plante în Creștere Lampa pentru Plante de Interior 60W Plante de Lumină

Scrie o recenzie

Produse similare