Produs nou

100buc/lot Universal de unica folosinta din material plastic capac volan /alb din plastic volan 4S magazin dedicat

999 Produse

39.23lei

Adauga la lista de dorinte

Acest prompt "Produsul nu este compatibil cu masina ta" apare atunci când faceți cumpărături vă Rugăm să ignorați acest mesaj, pentru că produsele noastre sunt universale (camioane, autobuze, Rulote nu poate fi utilizat).Produsele noastre sunt potrivite pentru aproape toate Sedan, 97% vehicule comerciale, 95% Suv-uri, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Dacă sunteți încă nu sunt sigur, este recomandat să măsurați diametrul (diametru exterior) de masina ta volan.Produsele noastre sunt potrivite pentru standard de direcție roți cu un diametru de 38 cm(15 inch) .

100buc/lot Universal alb de plastic de unică folosință din plastic capac volan volan acoperi 4S magazin dedicat de sarcini Numele Produsului : Capac Volan;Material : Plastic Culoare : alb;Latime : 10cm/3.9" se Potrivesc Volan Diametru : mai puțin de 40 cm Net Greutate : 390g Pachetul de Conținut : 100x Capac Volan Elastic ambele părți, se potriveste pentru toate la mai puțin de 40cm diametru volan masina.Utilizați pentru servicii de reparații auto, atelier de reparații auto și de detailing interior auto seat de protecție.culoare:clar

PLATA:

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină.

2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil.Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!!

2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă doriți pentru a navei de transport maritim altele modele, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

TIMP DE LIVRARE:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare.

De Avion: 15-20 de zile în ASIA, Europa, America de Nord

Prin DHL, UPS, FedEx: 3-5 zile lucrătoare pentru cele mai multe dintre țări

NOTIFICARE:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

LIVRARE SI GARANTIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți o plăcută experiență de cumpărare în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă și dă-ne o șansă să-l rezolve înainte de a părăsi un feedback negativ.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

  • Nume De Brand: O MASINA SHI
  • Articol Greutate: 1.7g
  • Element De Lungime: 103.9cm
  • Tip De Material: materiale plastice
  • Numele Modelului: YCX3021
  • Înălțime Element: 0.01cm
  • Numele: De unică folosință din plastic capac volan
  • Lățime Produs: 10.36cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristici Speciale: De unică folosință cu capac volan
  • Articol Diametru: 38cm
  • Extern De Certificare De Testare: ISO9000
  • Tip De Element: Roți De Direcție & Volan Hub-Uri
  • Dimensiune: Universal

Etichete: bora 2007 capac volan, mozaic capac volan, capacul butucului, g magazin, Roata, acoperire roata, brand de lux capac volan, alb maro capac volan, mandala capac volan, a crescut de aur capac volan.

Scrie o recenzie

100buc/lot Universal de unica folosinta din material plastic capac volan /alb din plastic volan 4S magazin dedicat

100buc/lot Universal de unica folosinta din material plastic capac volan /alb din plastic volan 4S magazin dedicat

Scrie o recenzie

Produse similare