Produs nou

Danganronpa Shirogane Tsumugi Cosplay ochelari

999 Produse

74.33lei

Adauga la lista de dorinte

ELEMENT:Danganronpa Shirogane Tsumugi Cosplay ochelari

Locul de Origine: Zhejiang, China (Continentală)

Funcția:Cosplay/petrecere/ de zi cu Zi de îmbrăcăminte

PLATA

Acceptam carduri de Credit, Escrow și Money bookers.Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

Termenii De Livrare

De transport maritim de ePacket,Timpul Estimat de Sosire: aproximativ 7-15 zile.

Transport prin China Post Aer Înregistrat Mail,Timpul Estimat de Sosire: aproximativ 15-40 de zile(Transport maritim în Federația rusă,orientul Mijlociu,Europa de Est,America de Sud,Africa va dura mai mult timp. )

Dacă ai nevoie rapid de transport maritim,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru alte purtător EMS/DHL,vom găsi cea mai bună soluție pentru a salva de cost.

RETUR SI SCHIMB

Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

FEEDBACK-ul

Vom lăsa feedback-ul pozitiv după ce a auzit că ești fericit cu licitatie mea.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice motiv nu sunteți mulțumit cu elementul meu și nu a putut părăsi feedback-ul pozitiv pentru noi.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a rezolva orice probleme.

Cum să ne Contactați

Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager,va vom raspunde imediat,dacă nu suntem on-line,vă rugăm să e-mail-ne,vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore.

  • MAGAZIN: LoveCostume
  • Tip De Element: Costume
  • Componente: se potriveste
  • Nume De Brand: Lmononoei
  • Gen: Unisex
  • Caractere: Shirogane Tsumugi
  • Utilizare Specială: Costume & Accesorii
  • Numărul De Model: anime
  • Tip De Sursă: Original

Etichete: adult only, tsumugi cosplay, annie leonhart peruca, vagabond cosplay, chiaki tricou, monokuma, danganronpa breloc, danganronpa, danganronpa cosplay, akutagawa ryunosuke.

Scrie o recenzie

Danganronpa Shirogane Tsumugi Cosplay ochelari

Danganronpa Shirogane Tsumugi Cosplay ochelari

Scrie o recenzie

Produse similare