Produs nou

Magic Doodle Pictura Mat Mare Educaționale Apa Desen Mat Jucărie Pentru Copii Toddler Tablou De Bord De Desen Accesorii Baieti Fete

999 Produse

33.36lei

-40%

56.53lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Non-toxic și Sănătos Material

Apa mat pot fi reutilizabile, copiii pot în mod repetat, bazându-se pe ea pentru a satisface copilul lor doodle natura, non-toxice, non-poluante.Se poate lasa copilul doodle fără a se preocupa de creion, marker sau creion colorat urme peste tot pe pereți sau mobilier.Nu este nevoie să deșeuri de hârtie sau cerneală.Doar umplut cu apă curată, cu magic pen și gata să doodle cu imaginația și creativitatea, care este prietenos și în condiții de siguranță pentru copii.

Dimensiune adecvată și Portabil

Cu mai multe dimensiuni pentru a alege, mat permite copiii dumneavoastră pentru a picta pe birou sau podea sau pe iarba cu prietenii lor împreună.

Pe Scară Largă Ocazii

Saltea poate fi pliat la dimensiuni compacte, ușor de transportat, este potrivit pentru interior sau exterior de călătorie.Mat este proiectat cu 6 culori desen zonele și un super-drăguț fundal panza.Pad-ar putea ajuta copilul culoarea capacitatea de recunoaștere, motiva imaginația lor.

Perfect G ame Experiență

Atunci când deschideți stilou pentru a adăuga în apă sau aproape stilou, aveți nevoie să urmeze direcția indicată de săgeată; va fi mai bine în cazul în care capul de stilou se înmoaie timp de 10 minute înainte de utilizare; modelul poate fi filigran în doodle mat sau presat în doodle mat la desen.Nu se poate turna apa pe mat în caz contrar se va produce urme atunci când acesta devine uscat.

Cele Mai Bune Servicii

Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai bun de putere pentru a muta pe.Dacă aveți orice probleme cu privire la saltea, vă rugăm să nu aveți nicio ezitare, și sunați-ne la o dată.Suntem mereu sincer în așteptare pentru cer.

Caietul de sarcini:

Tip: Pictura Mat

Cantitate: 1set

Material: EVA, Plastic

Culoare: Colorat

Mat Dimensiuni: 72*52cm/86*57cm/100*70cm

Mucegai O Dimensiune: 72*52cm/28.3*20.4"

Mucegai B Dimensiuni: 86*57cm/33.8*22.4"

Mucegai C Dimensiuni: 100*70.0 cm/39.3*27.5"

72*52cm Mat Greutate Netă: 102.6 g/3.6 oz

86*57cm Mat Greutate Netă: 150.2 g/5.3 oz

100*70cm Mat Greutate Netă: 197.3 g/7.0 oz

Pachet:

1* Pictura Mat

1* Pen

8* Forme

Lista de ambalare

1* Pictura Mat

1* Pen

8* Forme

  • Origine: NC(de Origine)
  • Clasificarea: Vopsea De Învățare Notebook/Caiet De Colorat
  • Avertizare: Tabla De Joc Reutilizabile Magic Apa De Carte Imagine De Colorat Album
  • Tip: Tabla De Desen
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Tabla De Joc Reutilizabile Magic Apa De Carte Imagine De Colorat Album
  • Gen: Unisex
  • Intervalul De Vârstă: 5-7 Ani

Etichete: album card, creative accesorii educație, acvatic aqua magic desen mat, album carte de joc, anvelope copii, carte de joc mat, tabla de joc playmat, drrsses copii, pictura kituri de copii mici, coolplay apa desen mat.

Scrie o recenzie

Magic Doodle Pictura Mat Mare Educaționale Apa Desen Mat Jucărie Pentru Copii Toddler Tablou De Bord De Desen Accesorii Baieti Fete

Magic Doodle Pictura Mat Mare Educaționale Apa Desen Mat Jucărie Pentru Copii Toddler Tablou De Bord De Desen Accesorii Baieti Fete

Scrie o recenzie

Produse similare