Produs nou

Praxisworks disc frana bicicleta drum drept trage rulment Super lumina centrale lockDrum arborelui 32H MTB HUB-uri de 350

999 Produse

819.25lei

-60%

2 048.13lei

Adauga la lista de dorinte

PRAXISWORKS HUB-URI

Acest produs a DT Swiss OEM, aceeași structură ca DT Swiss, cu 36t clichet standard, și are două caietul de drum de biciclete și biciclete de munte.

Brand: Praxis funcționează

Caietul de sarcini:

F: 100 * 15 / 110 * 12

R:142*12

Numar de gauri: 32H

Direct accesorii compatibile:

MTB:

HG :SHIMANO 8-11S/SRAM 8-12

XD:SRAM GX/XO1/XX1 11-12S

MC:SHIMANO 12S

RUTIER:

HG :SHIMANO 8-11S/SRAM 8-11S

XDR:SRAM FROCE/ROSU 12S

DT SWISS CLICHET sistem de transmisie planetară descriere tehnică :

1. Press-fit capacul lateral: capacul lateral, care poate fi demontat de mână vă oferă confortul de întreținere rapidă și specificații de conversie. + /-0.0 mm XX press-fit toleranță.

2. Rulment: High-end casetă rulment, o singură suprafață de contact inelul de etanșare realizează extrem de scăzut rezistența la rulare. 2080 N Singur rulment capacitate de încărcare.

3. Uneltele inel: Se poartă interioară Palin și transmite cuplul de la hub-ul shell. 450 NM test de cuplu trecut.

4. Din aliaj ușor mandrina: a optimiza sarcina dinamică de bază.După 13 ori de roata testarea ciclului de viață.

5. Primăvara: Testat de ciclul de viață al produsului de 13 ori roata set.

6. Planetare cutie de viteze: cel mai bun sistem pentru a transmite cuplul cu cele mai ușoare în greutate.

18 T / 20° musca unghi | 36 T / 10° musca unghi | 54 T / 6.6° musca unghi | opțiunile disponibile

7, aliaj turn de bază: ușoare și anod de tratament de suprafață.În scopul de a reduce rezistența la rulare, ulei de etanșare a suprafeței de contact adoptă de înaltă precizie și extrem de buna de tratament de suprafață. +/- 0.0 XX MM simering seat precizie.

Muscatura unghi se referă la ralanti unghi care hub-ul transmite cavaler pedalarea de putere față de volan.Trebuie să înțelegem că reducerea de muscatura unghi este limitată, deoarece fiabilitatea turn de sistemul de fundare, de asemenea, depinde de unghi.Ceea ce face ca sistem de transmisie planetară atât de unic?Răspunsul este că nivelul tuturor dintilor de pe cele două roți dințate pot fi angajate, în același timp, de fiecare dată.Hub-ul de clichetul este un sistem de control, cu doar câteva roți cu clichet opritor angajarea la un moment dat; în plus, în zona de contact clichet este destul de mic, și suprafața dintelui de viteze planetare sistem a crescut o mulțime de ocluzale zona.Acest rezultat a făcut fiabilitatea legendara a angrenajului planetar de sistem și distinctiv de viteze muscatura de sunet!

Instrucțiuni pentru cumparatori

1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

2. Comenzile vor fi procesate în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.

3. Taxa de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

4. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

5. Am doar nava a confirmat pentru adresa, adresa Dvs. de ordine trebuie să corespundă cu adresa de livrare.

6. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale.Dar dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfacția clienților !

Feedback-Ul/Garantare:

Toate produsele sunt 100 procente originale noi si testate inainte de expediere.

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru final.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.

Dacă aveți o problemă cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca orice tip de feedback.

Toate e-mailurile vor fi răspuns cât mai repede posibil.Vă rugăm să retrimiteți e-mail sau plângere la managerul nostru dacă nu primiți răspunsul nostru.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Hub Gaura Numărul: 32 Gauri
  • Freehub: MS
  • Sistem De Frânare: Disc De Frână
  • Nume De Brand: DT Swiss
  • A Vorbit Gaura: 32
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • Origine: TW(de Origine)
  • Poziția: Fata + Spate
  • Numărul de găuri: 32 Gauri
  • Categorie: Rulment Butuc
  • Osie: prin

Etichete: bmx hub spate, maza novatec butuc, dt swiss roata, butuc spate bicicleta bal, dt swiss tool hub, bicicleta bmx, maimuță bike hub, bitex hub-uri 28, DT Swiss, centerlock lockring.

Scrie o recenzie

Praxisworks disc frana bicicleta drum drept trage rulment Super lumina centrale lockDrum arborelui 32H MTB HUB-uri de 350

Praxisworks disc frana bicicleta drum drept trage rulment Super lumina centrale lockDrum arborelui 32H MTB HUB-uri de 350

Scrie o recenzie

Produse similare