Produs nou

MingShore Prietenos cu Copiii Tableta Caz pentru Lenovo Tab P11 11 TB-J606F TB-J606L Accidentat Silicon Capacul suportului pentru Lenovo P11 11 inch

999 Produse

61.73lei

Adauga la lista de dorinte

【Compatibil Cu】:Proiectat exclusiv pentru Lenovo Tab P11 11 inch Android comprimat (Număr Model: TB-J606F/J) 2020; Nu este compatibil cu alte dispozitive

【Șoc-absorbant din Silicon Bara】:silicon Moale de acoperire a oferi non-alunecare grip.Complet de protecție a corpului de fisuri și zgârieturi și ușor de instalare/dezinstalare.

【Built-in kickstand】:Această funcție reglați Lenovo Tab P11 Caz 11 inch 2020 perfect pentru vizionarea clipurilor video și chat.

【Ecran și Camera de Protecție】:margini Ridicate oferă excelente ecran și lentilă aparat de fotografiat protecție împotriva zgârieturilor și cu fața în jos impactul.Mare, dacă aveți copii care au tendința de a iubi scadere dispozitive scumpe.

【Decupaje Precise】:Decupaje aparat apăsați ușor în timp ce închise,încărcător port este ușor accesibil și butoanele sunt ușor pentru a împinge.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii

Am Întotdeauna să se concentreze pe Livrare Rapida Rata,asa ca am folosi Funkit.ro oficial recomandat de logistică canal,ca Funkit.ro Standard de Transport maritim.Puteți urmări comanda on-line.Deci, vă rog, simțiți ușor de a comanda acest caz.

Oferim 7/24 full time servicii,vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați,dacă aveți orice problemă pe produs.Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 6 ore.

Elementul va fi livrat în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată verificată.Toate coletul vom trimite va dispune de un număr de urmărire, care pot fi urmărite de la site-ul oficial de relevante serviciu de curierat.

Vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la expediată dacă nu primim element(e).În caz contrar, considerăm că elementul(s) a fost de a primi

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți

  • Compatibil Marca: Pentru Lenovo
  • culoare: negru,albastru,portocaliu
  • Caracteristică: MOALE
  • Pachet: Da
  • Modelul De Compatibilitate: Pentru Lenovo Tab P11 11 inch TB-J606F/J606L
  • Material: Silicon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Lățime: 6.5inch
  • Lungime: 10.4inch
  • Aplicarea Dimensiune Laptop: 11"
  • Numărul De Model: MSLXP11
  • Tip: Coajă De Protecție/Piele
  • Stil: Casual
  • Nume De Brand: MingShore
  • Model Tip: Solid

Etichete: tablet z, acoperi onoare s8, lenovo x505f, tableta logicom, lenovo p11 pro, 8 inch tableta cu gps, caz lenovo yt x705f, huawei mediapad wifi, samsung galaxy tab s sm t705, s6 tab.

Scrie o recenzie

MingShore Prietenos cu Copiii Tableta Caz pentru Lenovo Tab P11 11 TB-J606F TB-J606L Accidentat Silicon Capacul suportului pentru Lenovo P11 11 inch

MingShore Prietenos cu Copiii Tableta Caz pentru Lenovo Tab P11 11 TB-J606F TB-J606L Accidentat Silicon Capacul suportului pentru Lenovo P11 11 inch

Scrie o recenzie

Produse similare