Produs nou

Ferma de Porci Oi ecografie sarcina de testare semăna cu ultrasunete mașină de animale sarcinii scanner veterinar cu ultrasunete

999 Produse

656.85lei

-2%

677.16lei

Adauga la lista de dorinte

1. Un super sarcinii tester funcționează

Când ai detector de sarcina și apăsați "PE" cheie cu mâna, se va trimite un sunet de înaltă frecvență val cu ultrasunete numit prin Traductor.Sonda de detector de sarcina trebuie să aibă corespunzătoare ultrasunete cu scroafa." contactul cu pielea".Când ți-ai pus niște ulei de pe piele, de semeni și de suprafață a sondei, acolo va fi mai bine contactul cu pielea.Dacă nu este mai bine contactul cu pielea și apăsați butonul "ON", sarcina detectorul va emite un ton scurt. .

Scroafa/uterul este umplut cu lichid amniotic in timpul sarcinii.Când ultrasunete este în contact cu lichidul amniotic din uter, un răspuns este generat.Aceste ultrasunete răspunsurile sunt primite și au o susținere sunetul produs de detector de sarcina (lungimea de sunet) ) pentru a arăta că știm dacă scroafa este însărcinată.

2. Un super test de sarcina rezultate

Singurul sunet intermitent (nu continuu sunete lungi) = "scroafa nu este însărcinată"

Intermitent vocea are un sunet continuu = "scroafă este însărcinată"

În scopul de a obține rezultatele testului precise, testul poate fi efectuat cel mai devreme la 18 zile de la scroafe de reproducție.La cele mai recente, aceasta nu trebuie să depășească 75 de zile de la scroafe de reproducție.Testul efectuat de 18 zile de la reproducție ar trebui să fie repetată după 30 de zile pentru a se asigura exacte.Rezultatele Testelor.

3. Un super sarcinii tester pentru a verifica dacă detector de sarcina este de lucru în mod corespunzător

Folosiți degetul mare pentru a strângeți fata de centrul detector de sarcina.Aceasta este "PE" buton (vezi imaginea).Puteți auzi sunetul.Acest lucru înseamnă instrument este de lucru în mod corespunzător.Dacă nu/'t auzi sunetul, vă rugăm să consultați descrierea de vina. .

4. Un super test de sarcină program

Înainte de a începe examinarea scroafă, trebuie să aveți un lichid care ajută la contact, cum ar fi ulei de parafină, ulei vegetal sau ulei de motor, sau un speciale cu ultrasunete anastomoza, aplicate la suprafata a sondei de detector de sarcina sau pulverizat pe scroafă.Aceste uleiuri vor ajuta instrumentul dvs. și să semene a avea un mai bun contact cu pielea.

În timpul testului, cel mai bine este de a izola și liniștită scroafa (test în timp ce hrana), veți avea nevoie de doar 15-30 de secunde pentru a obține rezultatele testelor, dacă sunteți familiarizați cu programul de testare, poate numai Este nevoie de 5 secunde pentru a finaliza o scroafă de testare.

Testul ar trebui să fie efectuate pe partea dreapta a semănat.Se aplică o anumită cantitate de ulei de la suprafata a sondei sau o parte a semăna a fi testat.Loc de sonda de pe semăna parte indicată pe hartă.Cea mai bună poziție de testare este de la mama.Între poziția de porc/modelului biberon linie de mai mult de un inch și două inci (5-8 cm) în fața scroafă/modelului piciorul din spate.Aliniați cu ultrasunete cu scroafa/modelului corpului pentru a scana uterului.Acest unghi este de aproximativ 45 de grade în față și 45 de grade la o parte. (Alinia o poziție la stânga față de prag), pentru a regla unghiul de detector de sarcina la această poziție pentru a scana întregul uter, veți auzi un intermitentă sforăit, ceea ce înseamnă bun contact cu pielea, dacă scroafa timpul Sarcinii, această voce va fi continuu, să înregistreze rezultatele de la test, și apoi începe testarea următorul semene.Amintiți-vă să se aplice ulei înainte de fiecare scroafă este testat.Dacă rezultatul unui test de pe partea dreapta de o scroafă este gol, se repetă aceeași procedură de testare de pe partea stângă pentru a asigura acuratețea testului.

Notă: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Deoarece mărfurile nava din China în țări străine nu poate conține bateria, deci, avem de a scoate bateria.

  • Numărul De Model: Animale De Ferma
  • Animale De Ferma De Tip: PORC
  • Tip: Animale De Ferma
  • Material: Plastic

Etichete: scanner cu ultrasunete boala, scaner cu ultrasunete, cu ultrasunete sarcinii, ecograf veterinar, ecograf portabil veterinar, ferma de jucarie, hcg test, ultrasunete wifi, ortopedice veterinar, costum de catwoman.

Scrie o recenzie

Ferma de Porci Oi ecografie sarcina de testare semăna cu ultrasunete mașină de animale sarcinii scanner veterinar cu ultrasunete

Ferma de Porci Oi ecografie sarcina de testare semăna cu ultrasunete mașină de animale sarcinii scanner veterinar cu ultrasunete

Scrie o recenzie

Produse similare