Produs nou

Marmura Naturala Bej Bază De Ceas Din Piele Raft De Depozitare De Metal De Aur Sprijin De Afișare Bara De Haine, Bijuterii Display Trage Elemente De Recuzită

999 Produse

143.16lei

-40%

238.63lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Marmura Naturala Bej Bază de Ceas din Piele Raft de Depozitare de Metal de Aur Bara de Suport Rack de Afișare, Afișare BijuteriiTrage Recuzită MODERNE, de LUX, și în condiții de SIGURANȚĂ .Un pasionat de vis.Modul cel mai elegant pentru a se odihni și de a prezenta ceas cu variante pentru a se potrivi dvs. de ceas.

Acest suport se potriveste fiecare tip de ceas de brand, de la Apple la Rolex si Mai multe, inclusiv Rolex, Omega, ceasuri Patek Philippe, Audemars Piguet, Richard Mille, Breitling, Tudor, Cartier, & TAG Heuer.

Facut cu mana suportul este puternic, durabil, și ochi-prinderea.Acest lucru este ca un pat pentru ceas.Real din piele material poate proteja mai bine ceasul brățară bijuterii.

Acest suport este perfect pentru cineva care are nevoie de un loc sigur pentru a se odihni ochii lor.În timp ce faci duș, tip, de somn, sau de călătorie!Este prietenul tău, soțul, fratele sau vărul un pasionat de ceas?Acesta este un cadou extraordinar pentru ei pentru a menține ceasul în loc atunci când nu o utilizați.

Trata fiecare tehnologice detaliu aspru, selectați cu atenție și adaptate materii prime, rezista testului timpului.Designul elegant este confectionata din materiale de înaltă calitate.Echipa de design a încercat și testat fiecare material.Stilul simplu arata plin de design.Focus pe design.Focus pe design și calitate pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră.

Culoare: bej

Material: marmura + piele + metal

Dimensiuni: baza 10 x 10 cm + înălțimea de 12cm + suport 7 x 9cm

Conținutul Pachetului:

1 * uita-te la stand

Note:

Atâta timp cât vă place pentru a pune din piele, bijuterii/placat cu aur, aliaje nu sunt ușor să se estompeze.

Evitați purtarea de bijuterii pentru o lungă perioadă de timp, mai ales în timpul verii.Contactul prelungit cu transpiratia pot coroda rapid bijuterii acoperiri.Pregatim niste bijuterii mai bine.

Cristal bai ar trebui să evite de spălat sau baie ștrasuri din mărgele: dacă nu curățate în mod corespunzător, umiditate și substanțe chimice (de exemplu, geluri de dus, detergenti, etc.) să adere la suprafața de bijuterii, cristale devenit opac, iar aliaj decoloreaza Coroziune de suprafață acoperită.

Ar trebui să fie plasat într-o cutie mica cu ambalaj sau într-o cutie de bijuterii pentru a evita zgârierea.

Dacă bijuterii este foarte murdar, ștergeți ușor murdăria cu o cârpă moale, fără scame.

Dacă nu purtați bijuterii, ștergeți ușor suprafața cu o cârpă moale pentru a îndepărta umezeala si praf, apoi se pune într-un sac sigilat sau în geantă pentru a preveni oxidarea și frecare dae.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Postul 1: Ceas Bloc
  • Tip De Element: Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
  • Postul 2: Ceas de plasament
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: afișare bijuterii, ary ceasuri, stai de pază, watchstand, caz gem, cutie de bijuterii logo-ul, marmura rack, bratara suportul, display marmură, marmura ornament.

Scrie o recenzie

Marmura Naturala Bej Bază De Ceas Din Piele Raft De Depozitare De Metal De Aur Sprijin De Afișare Bara De Haine, Bijuterii Display Trage Elemente De Recuzită

Marmura Naturala Bej Bază De Ceas Din Piele Raft De Depozitare De Metal De Aur Sprijin De Afișare Bara De Haine, Bijuterii Display Trage Elemente De Recuzită

Scrie o recenzie

Produse similare