Produs nou

Desprinderea de crema de fata Mizon Placenta Fiole Crema, 50 ml

999 Produse

50.71lei

Adauga la lista de dorinte

Placenta Fiole Crema.Crema placentară anti-aging, pentru fermitate si hranitoare.Placenta Fiole Crema este o crema multifunctionala pentru piele vârstă, de asemenea, potrivit pentru tenul gras și problema de îngrijire a pielii.Utilizarea regulată a crema netezeste pielea, reduce ridurile si previne aparitia altora noi, face pielea supla, elastica.Tenul se imbunatateste, devine chiar.Crema, pe baza cărora extrem de concentrat extract placentar, întărește și hrănește pielea de pe față, în mod eficient, reface și întinerește.Antioxidant și иммуностимулирующие substanțe incluse în crema blocheaza actiunea radicalilor liberi, incetinind procesul de imbatranire a pielii.Crema pe baza de placenta, în compoziția sa este aproape de structura ale pielii, astfel încât acesta pătrunde cu ușurință că, de întinerire și din interior.Desprinderea de crema Placenta Fiole Crema datorită primite de legume componente a противовоспалительным acțiune, prin urmare, este recomandat pentru îngrijirea pielii problemei cu diferite erupții cutanate.

Nu conține coloranți, parfumuri, parabeni.

Crema este conceput pentru toate tipurile de piele, în special pentru maturi și problematic, predispus la erupții cutanate și acnee.

Componente Active:

Fermentat extract placentar (conținut în crema de 45%) este un unic "cocktail" de enzime, aminoacizi, vitamine și oligoelemente, hidratare și înmuiere a pielii.Are un efect de lifting, se aliniază textura pielii, actualizări ea.

Acid hialuronic-piele naturala umidificator.

Beta-glucan-o natural sistemul imunitar, are curățare și ранозаживляющими proprietăți.În combinație cu alte componente, lupta în mod eficient cu acnee.

Extract de migdale-elimină în mod eficient ridurile fine, netezirea și nivelarea textura pielii, crește elasticitatea.

Compoziție: Apă, neopentyl glicol diheptanoate, methylpropanediol, hidrogenat ulei de măsline laurii esteri, glicerina, niacinamida, hidrogenate Poli (c6-14 olefine, alcool Cetearil, 1,2-hexandiol, dimeticon, Glyceryl stearate, PEG-100 stearat, cyclopentasiloxane, acid palmitic, amoniu acryloyldimethyltaurate/VP copolimer, butilen glicol, & GE; extract placentar, acid stearic, & Omega;, glucozida Cetearil, trehaloză, fructooligozaharide, zaharide, hidrolizat, Lavandula angustifolia (lavanda) ulei, Ethylhexylglycerin, pullulan, propandiol, adenozină, EDTA disodic, alantoina, Centella, Houttuynia cordata extract, extract de semințe de salvia hispanica, Betula alba suc, rose damascena flower apă, sodiu furnizor, portulaca oleracea extract, Glucoza, alcool, Gentiana lutea extract de rădăcină, Achillea millefolium extract, extract de Artemisia absinthium, arnica montana extract de floare, propilen glicol, beta-glucan Vaccinium macrocarpon (cranberry) extract de fructe, hidrolizatcolagen.

Extract de trandafir-perfect, îi pasă de vârsta a pielii, de hidratare, tonifiere și întinerire a.Are un efect calmant care elimină roșeață.

Sucul de Mesteacan este Japonez-servește pentru a hidrata și Vitamina pielea, îi conferă prospețime și de reînnoire.Are proprietăți de albire, amelioreaza petele pigmentate și pistrui.

Zmeura este o sursă de vitamine și minerale care a prelungi tinerețea pielii.Intareste vasele din piele, imbunatateste schimbul de oxigen și sânge circulație.Cu tricotat și proprietăți de tonifiere, îngustează porii și netezește pielea.

Esențial ulei de lavanda-intinereste pielea, hidratant și calmant aceasta, eliminarea iritare.Are efect bactericid.

Metoda de aplicare: lumina mangaie mișcări sunt aplicate pe pielea curățată în prealabil a feței.Potrivit ca o zi de protecție "de iarnă" crema.

Volum: 50 ml

  • Gen: De sex feminin
  • Utilizarea: Fata
  • Limita de varsta: 25 +
  • Țara/Regiunea de Fabricație: Coreea
  • Origine: KR(de Origine)
  • ACȚIUNE: Restaurare; ridicare; întinerire
  • Tip De Element: Crema
  • Numărul De Model: Mizon_0051
  • Nume De Brand: mizon
  • Timp de aplicare: Universal
  • Factor De Protectie: Fără protecție UV

Etichete: fond de ten coreea, crema de placenta de oaie, crema mizon, coreeană cosm, placenta, crema de melc, mizon, crema coreea, missha bb cream, maxam.

Scrie o recenzie

Desprinderea de crema de fata Mizon Placenta Fiole Crema, 50 ml

Desprinderea de crema de fata Mizon Placenta Fiole Crema, 50 ml

Scrie o recenzie

Produse similare