Produs nou

6 Grade de Libertate Metal Brat Robotic+TS400 Inteligent Rezervor de Sasiu Masina mai Recentă Versiune de Vehicul Robot RC Masina de Învățare Filtru

999 Produse

943.55lei

Adauga la lista de dorinte

B-B înseamnă negru brațul robotului și negru rezervor chassic S-S mijloace de argint brațul robotului și argint rezervor chassic Nevoie de alte combinatii de culori, vă rugăm să puneți o notă atunci când comanda.

TS400 rezervor șasiu parametrii: Dimensiune: 37.5*24*10.5 cm (lungime * lățime * înălțime) Net greutate: 1.43 kg Material: aliaj de aluminiu Culoare: negru / argint Urmări: inginerie de plastic (de 4,5 cm lățime, liber detașabil), metoda de Control: Acest magazin are wifi, mâner de control, trebuie să achiziționați separat Motor: 12V 350rpm cu encoder motor

Parametri Motor Model: 33GB-520 cu motor tensiune Nominală: DC12V Fără sarcină curent: 100mA Potrivit tensiune: 6-12V viteza Nu-sarcină: 170-350rpm Greutate: 100g

6-axa r obotic brațul parametri: material Corp: aliaj de aluminiu Greutate: 0.64 kg (inclusiv servo greutate) Culoare: negru/argintiu/auriu opțional de Direcție: MG996r metal gear mari de direcție Caracteristici: baza de brațul robotului se poate roti 360 de grade

MG996R parametrii Conector linie: grele, 11.81" (300 mm) Culoare: Negru; cutie de Viteze: metal gear tensiune de Lucru: 4.8 - 7.2 Volti Stall torque: 12 kg - cm (208.3 oz.) la 6V Stall torque: 9 kg - cm (180.5 oz.) la 4.8 V viteza de Lucru: 0.13 sec/60 de grade (6.0 V fără sarcină) viteza de Lucru: 0.17 sec/60 de grade (4.8 V fără sarcină) Greutate: 55 grame Produs trage: 15 kg/cm (6V) Produs dimensiune: 40.7 mm x 19.7 mm x 42.9 mm Trei linii de direcție conector: portocaliu - roșu - pozitiv maro - negativ

Transport lista 1— controlul WiFi

TS400 rezervor de sasiu: 1 set (12V motor)

6 axe braț robotic set consolă: 1 set(6 buc MG996R servo)

WiFi Kit de Control: 1 set

Transport lista 2—Mâner de control

TS400 rezervor de sasiu: 1 set (12V motor)

6 axe braț robotic set consolă: 1 set(6 buc MG996R servo)

Mâner de Control Kit: 1 set

Notă:

Nu sunt incluse bateria.

Ne trimite rezervor șasiu culoare la întâmplare.Dacă aveți nevoie de a specifica culoarea, pls lasati un mesaj, atunci când comanda.

Rezervorul de șasiu este neasamblate.Pls consultați manualul link: wiki.bagatelă.sunt sau contactați-ne pentru a obține manual.

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.

Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc !

2. Imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie.

3. Dimensiunea poate fi de 2-3cm d iffers datorită maunal de măsurare.

4. Pentru transport de confort, produsul este neasamblate .

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport gratuit pentru întreaga lume dacă alegeți China Post .

Notă:

Informațiile de nou număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu pot fi urmărite atunci când este expediat din China.Dacă este primit sau nu,nu va mai multe informații de urmărire.

Vă rugăm să alegeți China Post Aer Mair dacă doriți un complet de urmărire informații.

Informații de urmărire de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi verificate aici:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele , un nd de 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $3 REDUCERE pentru fiecare comanda de peste 50 de dolari în achiziționarea ulterioară.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom da 3 dolari REDUCERE pentru fiecare comandă de peste 50 de dolari în achiziționarea ulterioară la fel de bine.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% s iubesc orice problemă pentru tine.

4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

  • De Animație Sursa: China
  • Tema: Roboți
  • Numărul De Model: Alte
  • Nume De Brand: Bagatelă.sunt
  • Ambalaj Original: Da
  • starea: În Stoc
  • Mfg Număr De Serie: Asamblare/Montaj
  • Material: Metal
  • Dimensiuni: Alte
  • Control De La Distanță: No
  • Tip De Element: Model
  • Versiune Tip: Prima Ediție
  • Avertizare: Alte
  • Finalizarea Gradul: Produs Semi-finit
  • Mărfuri Atribut: Asamblare
  • Scara: 1/60
  • Gen: Unisex
  • Dimensiune: One Size
  • Marionete De Tip: Model

Etichete: robot, robotica braț, robotul tank, robot de jucărie, robot controlat de mână, brațul robotului industrie, rezervor de top pentru femei, cosplay tanjiro, flybarless, mecanum robot.

Scrie o recenzie

6 Grade de Libertate Metal Brat Robotic+TS400 Inteligent Rezervor de Sasiu Masina mai Recentă Versiune de Vehicul Robot RC Masina de Învățare Filtru

6 Grade de Libertate Metal Brat Robotic+TS400 Inteligent Rezervor de Sasiu Masina mai Recentă Versiune de Vehicul Robot RC Masina de Învățare Filtru

Scrie o recenzie

Produse similare