Produs nou

KROM Knout XL (900x350x3mm) PC gaming covoraș pentru mouse de calculator, suprafață moale și netedă, cauciuc de bază

999 Produse

90.89lei

Adauga la lista de dorinte

Body { Marja': 0; Padding: 0; } P { Font-size: 16px!Important; } Masă, Td, Tr { Vertical-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: inhert; } A [x-apple-date-detectoare = true] { Culoare: moșteni!Important; Text-decorare: nici unul!Important; } .Lista caracteristică ul { Font-size: 16px!Important; Padding-left: 1em; Padding-top: 1rem; List-style-type: pătrat; } .Specificatii-container { Margin-top: 1.5 rem; } .Specificatii { Coloana-count: 3; Coloana-gap: 4rem; } .Spec { Padding-bottom: 1rem; Position: relative; Rupe-interior: evita-coloana; Cuvântul-break: break-word; } @ Media (max-width: 920px) { .Specificatii { Coloana-count: 1; } .Img-container { Display: none!Important; } .Titlul-specificatii-articolul { Padding-left: 10px!Important; } .Bloc-grilă, .Col { Min-width: 320px!Important; Max-width: 100%!Important; Display: block!Important; } .Bloc-grilă { Width: 100%!Important; } .Col { Width: 100%!Important; } .Col> div { Margin: 0 Auto; } Img.fullwidth, Img.fullwidthOnMobile { Max-width: 100%!Important; } .Nu-stack.Col { Min-width: 0! Important; Display: table-cell!Important; } .Nu-stack.două-up.Col { Lățime: 50%!Important; } .Nu-stack.Col.num4 { Lățime: 33%!Important; } .Nu-stack.Col.num8 { Lățime: 66%!Important; } .Nu-stack.Col.num4 { Lățime: 33%!Important; } .Nu-stack.Col.num3 { Lățime: 25%!Important; } .Nu-stack.Col.num6 { Lățime: 50%!Important; } .Nu-stack.Col.num9 { Lățime: 75%!Important; } .Video-bloc { Max-width: nici unul!Important; } .Mobile_hide { Min-height: 0; Max-height: 0; Max-width: 0; Display: none; Overflow: ascuns; Font-size: 0; } .Desktop_hide { Display: block!Important; Max-height: niciunul!Important; } }

Knout XL

Krom își extinde Knout serie de covoare, de data asta am să includă Knout XL.Cu foarte mari dimensiuni vă puteți transforma mult de birou într-o saltea.

Materiale Premium

Knout XL material suprafață va ajuta mouse-ul slide cu netedă și mișcări precise, profitând de extremă prindere pe masa ta, care vă oferă Knout XL sale de bază de cauciuc.

Marimea XL

Onorarea XL Poartă numele său, acest mat măsuri de aproape un metru, și anume 900x350x3mm Cei 3mm gros va face orice imperfecțiune de pe biroul tău trece neobservat si va vor oferi un confort mai mare în mână.

Design de jocuri de noroc

Întregul său conturul are marginea cusute, aducând Knout XL mai mare durabilitate și rezistență.La fel ca restul de Knout de familie, aspectul său este negru, cu numele de Krom și logo-ul său în Portocaliu, culoare care identifică brandul nostru.

CAIETUL de sarcini

Beneficii Netedă suprafață netedă pentru optime de alunecare de Înaltă performanță pentru optică și laser soareci

Material Bază de Cauciuc pentru fixarea ulterioară

Culoare Negru

Dimensiuni 900x350x3mm

Politica de transport maritim

Livrare în 2 până la 5 zile în Spania pe Peninsula și Insulele Baleare.Pentru logistice contează, nu ne navei pentru a Insulele Canare, CEUTA, MELILLA sau ANDORRA.

Timpul estimat de livrare include vânzătorului timp de manipulare, sursă și destinație conține codul poștal și, aceasta va depinde de timpul de acceptare a selectat serviciu de transport maritim și chitanța de confirmare a plății-se deschide într-o fereastră nouă sau fila.

Timpul de livrare poate varia, mai ales în vremuri de mult activitatea.Analizați datele în ordine înainte de validarea acestuia.

Comenzile primite dupa ora 16.00 vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.ATLAS nu va fi responsabil pentru întârzierile datorate unor cauze din afara sale de conducere sau de forță majoră.

Dacă este vizibil și clar defecte sunt văzute în pachetul cu care este livrat la tine de transport sau lipsa coletelor la livrare indică în dovada de livrare sau pe suport PDA-ul lui și să ne contactați înainte de 24 de ore lucratoare de livrare, astfel încât să ne poate da o parte la agenția de transport.

Avem produse care au la promovarea de transport gratuit.

Politica de returnare

Deoarece este o întoarcere sau schimbare în garanție, trebuie să plătească nimic pentru a ne trimite produsul, da, cerem ca pentru o mai mare securitate și control din partea ta să contactați Agenția de Transport, să efectueze transferul.

Vom plăti costurile de transport, trebuie să plătească nimic pentru transport, nu vă faceți griji.

După ce vom primi produsul dvs. va vom tine la curent tot timpul.

Poate că ai cumpărat un produs și nu complet mulțumit.Nu vă faceți griji, deoarece puteți să vă exercitați dreptul să înceteze în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, atât timp cât este în stare perfecta, Cu toate accesoriile si ambalajul original intact și nu a fost folosit dincolo de simpla dovezi de utilizare prevăzute la Articolul 108 alineatul din Decretul Regal Legislativ 1/2007, din 16 noiembrie, de Aprobare a textului de reformare a legii Generale de apărare a consumatorilor și a utilizatorilor și a altor legi complementare.

Dreptul de retragere se aplică numai la consumatorii sau utilizatorii finali, de a nu companii sau profesionisti precum și nu se aplică în produse, cum ar fi software-ul, care poate fi reprodus sau copiat imediat, echipamente personalizate, consumabile (inclusiv imprimante și multi-funcții dacă toner sau de cerneală a fost deschis), Butonul de căști, produse prezentate în blistere care trebuie să fie rupte pentru a deschide, precum și a produselor care prezintă un fel de defect ca urmare a improprie utilizarea clientului.

  • Nume De Brand: krom
  • Beneficii: Buna suprafață netedă pentru alunecare optimă
  • Numărul De Model: NXKROMKNTXL
  • culoare: negru
  • Beneficiile (2): De înaltă performanță pentru optică și laser soareci
  • Dimensiuni: 900x350x3mm
  • Material: Bază de cauciuc pentru fixarea ulterioară

Etichete: ACC, joc mini pc, birou mat bărbați, mini pc-ul ferestrei 10, tesatura mouse pad, offivial birou mat, covor cerb, moldes raton, raton mi, viața este ciudat 2.

Scrie o recenzie

KROM Knout XL (900x350x3mm) PC gaming covoraș pentru mouse de calculator, suprafață moale și netedă, cauciuc de bază

KROM Knout XL (900x350x3mm) PC gaming covoraș pentru mouse de calculator, suprafață moale și netedă, cauciuc de bază

Scrie o recenzie

Produse similare