Produs nou

DreamWear Gel Nazal Perna cu articole de acoperit capul

999 Produse

437.71lei

Adauga la lista de dorinte

La DreamWear Gel Nazal Perna CPAP Masca cu articole de acoperit capul - Fit Pack oferă o alternativă de terapie opțiune pentru originale nazale DreamWear.În loc de pernă, care acoperă ambele nări, incluse gel nazal perne de etanșare în fiecare nară individual.

Caracteristici:

Gel Nazal Perne

Cadrul Tubular

Material Cadru Împachetări Inclus

Deschide Linia de Vedere

Non-Invazive De Design

Rotatie de Top-de-Cap de Conexiune

Gel Nazal Perne

Nazale perne pentru DreamWear masca sunt integrate într-o pernă stil cadru, care se fixează pe și în afara de DreamWear ușor și rapid.Nazale perne au un gel introduce, care ajută la promovarea confort pe nară în timp ce promovarea unui sigiliu de încredere.Acest fit pack include toate cele trei dimensiuni de gel nazal perne: mici, mijlocii și mari.

Cadrul tubular cu Tesatura Împachetări

Cum a făcut popular de către originale nazale versiune a DreamWear, masca are un gol cadru care permite CPAP aer pentru a calatori prin a ajunge la perne nazale.Aerul poate circula pe ambele părți ale cadrului nerestricționat, sau printr-o parte dacă cealaltă parte este blocat, fiind stabilite pe timpul secundare de dormit.Material cadru împachetări sunt incluse pentru un plus de confort.

Cadru deține legături la articole de acoperit capul, perne nazale, și cot, pentru a face rapid de asamblare și dezasamblare.Aceasta se potrivesc pachet include mediu de cadru care se potrivește cel mai mult utilizatorii, dar alte dimensiuni sunt disponibile pentru achiziționare separată, dacă este necesar și sunt interschimbabile.Cadru și perne sunt realizate din silicon policarbonat, nu din latex.

Non-Invazive cu Design Deschis Linia de Vedere

Cu design unic cadru pe fiecare parte a capului, majoritatea din fata este liber, inclusiv linia de vedere.O linie deschisă de vedere permite pe timp de noapte pentru lectură și minim de puncte de contact masca ajuta evita iritarea și utilizator de claustrofobie.

Rotatie de Top-de-Cap de Conexiune

Furtunul de conectare pe DreamWear masca este în partea de sus a capului folosind rotativ cot.Cu conexiune la partea de sus a capului, furtunul poate fi dirijate în sus și departe de utilizator, ajutând pentru a evita disconfortul de a avea furtunul de aproape de fața utilizatorului și a corpului.

  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Efect: Pentru A Îmbunătăți Somn
  • Numărul De Model: Gel Nazal Perna

Etichete: cpap, gel rece perna, bpap, bretele pălării metale, dreamwear masca, masca cpap nazal, cpapmask, cpap mașină masca, cpap nazal, bmc masca cpap.

Scrie o recenzie

DreamWear Gel Nazal Perna cu articole de acoperit capul

DreamWear Gel Nazal Perna cu articole de acoperit capul

Scrie o recenzie

Produse similare