Produs nou

Flip din piele de Caz Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Ediție Specială Titular Capacul din Spate 152 mm Global International Version Telefon Sac

999 Produse

19.57lei

-5%

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

Flip Book S tand W allet P perfecționa Caz Acoperire C lic k Aici

Built-in de fier P perfecționa Caz Acoperire C lic k Aici

Flip material din piele de Caz Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition Caz Portofel Acoperi 152mm SE Globală Versiunea Internațională Sac 100% Compatibil Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro / Prim-Ediție Specială / Ediție Internațională (152*76*8.65 mm).Nu se Potriveste 150*76*8.65 mm normal Versiunea China!!!

Pentru Xiaomi Redmi Note 3 (Pro/Prim) are două versiuni.Ele nu sunt aceleași dimensiuni.

Vă rugăm să clarific inainte de a comanda.Pachetul inclus:

1 * Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro Caz 152mm

Detalii produs>>

Perfect echipat Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro / Prim-Ediție Specială 152mm , Face telefonul arata de moda si de lux !

1. [Material]: Retro material de Lux din Piele PU de Înaltă Calitate TPU Portofel Caz Acoperire Capa Fundas

2. [Feature]: Retro tesatura cu Model din Piele PU Portofel Cazuri Complet Capacul de Protecție

3. [Funcția]: Dirt-rezistent+ Anti-knock + Slot Card + Kickstand + Plin Caz de Protecție

4. [Stil]: Lux Deluxe Afaceri Retro Cu Model Om De Femeie Cazuri Capa

Prieten Rus Să Acorde O Atenție Vă Rog!!!

- Vă rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă.

- Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda.

Vă rugăm să ne contactați direct, dacă există orice probleme de calitate,pls nu ne lăsa feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu,Multumesc

Există un total de 4 stiluri pentru tine de a alege de la, una stil are un magnet buton, alte 3 stiluri sunt ultra-subțire, elegant, și nu au un buton magnet.Vă rugăm să faceți o distincție înainte de plasarea unei comenzi înainte de a plăti!

Mai mult S tyles Arătat

(Următoarele trei stiluri ultra-subțire, elegant și au un slot pentru card,h ave nici un magnet butoane)

Style1:Despicare Culoare, PU Material:

Style2:Singură culoare, material textil

Anti-amprente,Rezistent,matasos la atingere

Style3:Periat Model de Culoare, PU Material:

Atenție & Warm-sfaturi:

Vă rugăm să lăsați-mi un mesaj despre anumite cerințe.Și asigurați-vă că este un nume complet (primul + mijloc + ultimul ) și un ajutor număr de telefon atunci când a scris mesajul de livrare ( mai ales pentru prietenii din limba rusă ).În caz contrar ,acesta poate avea întârziere de livrare sau de problemă.

Foarte important !!!

Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a confirma caz de culoare , model de telefon, dimensiunea de afișare, cu sau fără amprente digitale și eliberarea an.Pentru că același telefon au altă versiune în China și țara dumneavoastră.În caz contrar avem de a trimis cauza în funcție de comanda dvs. opțiune și nu pot responsabil pentru neînțelegere greșeală și întârzierea livrării.

Feedback-ul :

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ, după cum putem rezolva cele mai multe probleme, inclusiv servicii de restituire sau retrimite .Unii dintre clienti au fost multumiti de produs, dar lăsați un feedback negativ de neînțelegere , vreau să declar că feedback-ul pozitiv ar trebui să fie de 5 stele .

Transport :

1. Va vom trimite pachetul după ce primi plata și modelul de confirmare, de obicei, în termen de 48 de ore .

2. Livrarea va fi amânată cauza de forță majoră de către serviciul local sau dacă.Poate până la 40-60 de zile.

3.Vom avea 10 zile de concediu pe Ziua Națională Chineză și la 15 zile de concediu pe Anul Nou Chinezesc.În aceste două etape de timp, nu putem livra pachetul la timp, pentru că toți Chinezii sunt în afara de muncă, inclusiv servicii de curierat rapid si Posta serviciu.

70848 Mai mult pentru a alege

  • Caracteristici: de lux flip portofel din piele caz acoperire
  • Compatibil Marca: Xiaomi
  • Tip: Husa Flip
  • Nume De Brand: iBaiwei
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: caz xiaomi, biciclete speciale, cat geantă de mână, caseme redmi 3, xiaomi redmi, 9 redmi caz, xaiaomi versiune globală, modulul xiaomi redme nota 4, caz xiaomi redmi note 3 msvii caz, capac redmim nota 9 pro.

Scrie o recenzie

Flip din piele de Caz Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Ediție Specială Titular Capacul din Spate 152 mm Global International Version Telefon Sac

Flip din piele de Caz Pentru Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Ediție Specială Titular Capacul din Spate 152 mm Global International Version Telefon Sac

Scrie o recenzie

Produse similare