Produs nou

Cadou Ziua Îndrăgostiților Romantic Nunta De Cristal Pietriș Piatră Brută Ornamente Teddy Bear Artizanat Artizanat Ziua Îndrăgostiților Decor

999 Produse

32.95lei

-29%

47.07lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Cadou Perfect de Ziua Îndrăgostiților: Acesta este un joc simplu si frumos de artizanat decor.Dă-l la prietenii și familia ca Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei și ziua de naștere cadouri.Ei vor fi fericiți.

2、de Înaltă calitate Material: Aceasta este o făcut din cristal adeziv, cristal piatră concasată și scoici colorate.În culori pline de culoare face această meserie mai frumoasă și fermecătoare.

3、Perfect Dimensiunea: dimensiunea este De: 5*4.5*7cm, compact și ușor de transportat, de asemenea, puteți transforma într-un pandantiv de la voi, trebuie doar să lovi cu pumnul găuri în urechi.

4、mai Bune Cadouri: Cadouri de Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Craciun, Anul Nou, ziua de naștere și alte sărbători

5、Durabil de a Utiliza: din cristal adeziv, nu va fi ușor deteriorate sau rupte, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 5*5.4*7cm/1.97*2.12*2.75 în

Material: epoxidice + cristal brut + shell

Lista De Ambalare:

1*Cristal Pietriș Artizanat Ornament

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Ziua de nastere cadou de ziua îndrăgostiților: Cristal picurare gel colorate, scoici de cristal piatra sparta meserii ornamente
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Dimensiune: about 5*5.4*7cm/1.97*2.12*2.75in
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tema: Animale
  • Material: epoxidice dur crystal shell
  • Stil: Modern

Etichete: cadou de valentin, mama cadou de ziua teddy bear, saint valentine decor, minge de urs, brass bush, ballon dragoste, valentin, 19x30x7 rulment, țara valentine decor, mp40.

Scrie o recenzie

Cadou Ziua Îndrăgostiților Romantic Nunta De Cristal Pietriș Piatră Brută Ornamente Teddy Bear Artizanat Artizanat Ziua Îndrăgostiților Decor

Cadou Ziua Îndrăgostiților Romantic Nunta De Cristal Pietriș Piatră Brută Ornamente Teddy Bear Artizanat Artizanat Ziua Îndrăgostiților Decor

Scrie o recenzie

Produse similare