Produs nou

Unisex Terapie De Căldură Pad Umăr Protector Organism De Sprijin Musculare Ameliorarea Durerii De Îngrijire A Sănătății Încălzire Centura #264006

999 Produse

15.65lei

-20%

19.57lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică: 1. Poate elibera electroni liberi și ioni negativi la 32 de ani , ioni pozitivi și negativi generat atunci când interacțiunea generată de reacția de germaniu conțin acupunctura tablete moxibustion efect de corpul uman, prin cortical infiltrare, usurinta durere. 2. Utilizarea de energia proprie a corpului și umiditate, se pot elibera energie termică continuu, utilizarea de 10 minute hipertermie efectul este evident.Îmbunătăți umane microcirculatia, accelera metabolismul și eliminarea rapidă a oboselii. 3. Cu o excelentă absorbție și de emisie funcție, produsul fără nici energie (baterie, alimentare), eficiente de stocare a energiei de timp este de 5000 ore sau mai mult. 4. Pentru a stimula puncte de acupunctura, draga meridianele, de a promova metabolismul organismului și de a reglementa sistemul nervos. 5. Activarea sistemului endocrin, analgezic risipirea reci, dilatarea vaselor de sânge, scuti oboseală locală și dureri de corp. 6. Corp care arde excesul de grăsime poate ajunge la un anumit scop pierderea in greutate.

Caietul de sarcini: Material: Pânză Cald Culoare: Negru Tip Opțiuni: S, M, L, XL Umăr Lățime: aprox. 36-40cm(S), 40-45cm(M), 45-50cm(L), 50-55cm(XL) Pachetul Inclus: 1 x Umăr Încălzire Centura

Notă: 1.Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferența, așa că nu pot garanta fotografii și culoarea reala este de 100% la fel. 2.Vă rugăm să permiteți-0,1-0,3 cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

  • Numărul De Model: 264006
  • Material: Non-Țesute
  • Efect: Terapie De Căldură Umăr De Sprijin
  • Nume De Brand: Janedream
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: prăjitor de pâine, pentru sănătate, personalizat mască de praf, gât proteja, therapi, umăr de sprijin, sănătate, căldură umăr, bretele de umăr de sprijin, oamenii durere de eliberare.

Scrie o recenzie

Unisex Terapie De Căldură Pad Umăr Protector Organism De Sprijin Musculare Ameliorarea Durerii De Îngrijire A Sănătății Încălzire Centura #264006

Unisex Terapie De Căldură Pad Umăr Protector Organism De Sprijin Musculare Ameliorarea Durerii De Îngrijire A Sănătății Încălzire Centura #264006

Scrie o recenzie

Produse similare