Produs nou

12PCS EVA Frunze de Cereale Covorase Podea Tampoane de Despicare Covoare Covoare Mozaic Îngroșa Șoc Pentru Sala de Dans, Sala de Fitness, Echipamente

999 Produse

18.21lei

-29%

26.01lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: 1. Simpla asamblare a vă permite pentru a asambla rapid de fitness saltele și rogojini puzzle, ele sunt ușor de conectat, ușor să demontați și de a muta, simplu și plat, iar suprafața este specific și non-alunecare.Avantajele produsului: izolate fonic, rezistent la șocuri, rezistent la apa, conservarea căldură.

2. Adauga un anumit grad de amortizare de protecție pentru genunchi, mâini, spate, picioare, etaj și echipament sportiv pentru exercitii la domiciliu.

3. Despachetați produsul și puneți-l într-un loc aerisit pentru o perioada de timp.Acesta poate fi utilizat fără spălare și răcire; ea are o gamă largă de utilizări.Acesta poate fi folosit ca o jucărie pentru copii sau ca un ornament; este deosebit de siguranță și elegant.

4. Ultra-gros de produse grosime previne copilul de la care se încadrează și de a fi rănit atunci când stă pe ea în timp ce joacă.Acesta poate fi de asemenea folosit ca o gimnastică mat în interior, care este convenabil pentru depozitare.

5. Durabil spuma EVA gresie crea un confortabil și perne exercițiu spațiu pentru mișcare.Răspândit pe pământ, fără senzație de rece pe jos, îl puteți folosi ca un covor sau un pat temporar pentru dormit.

Caietul de sarcini:

Material: dens de spumă EVA

Culoare: negru

Dimensiune: dimensiunea de fiecare tigla este de aproximativ 30*30*1cm/11.81*11.81*0.39 inch.

Include: 12 placi

Ușor de curățat: șterge cu o cârpă umedă și săpun neutru

Greutate: aproximativ 60g/BUC

Caracteristici: despicare covorase

Lista De Ambalare:

Despicare Podea Mat*12

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

  • Dimensiune: 30X30cmX1cm
  • Material: Alte
  • Numărul De Model: EVA Frunze de Cereale Covorase
  • Lungime: Other
  • Origine: NC(de Origine)
  • Grosime: 15mm

Etichete: sala de sport, maple sport parchet, saltea de dans tv, shakti mat yoga mats, gimnasta mat, pentru mat, podea gimnastică cauciuc, Spumă EVA, saltea yoga, eva covor.

Scrie o recenzie

12PCS EVA Frunze de Cereale Covorase Podea Tampoane de Despicare Covoare Covoare Mozaic Îngroșa Șoc Pentru Sala de Dans, Sala de Fitness, Echipamente

12PCS EVA Frunze de Cereale Covorase Podea Tampoane de Despicare Covoare Covoare Mozaic Îngroșa Șoc Pentru Sala de Dans, Sala de Fitness, Echipamente

Scrie o recenzie

Produse similare