Produs nou

Elecrow Crowtail Senzor Microunde V2.0 Module Electronice DIY cuptor cu Microunde Detector de Usa Automata Switch-uri de Control pentru Arduino

999 Produse

36.67lei

Adauga la lista de dorinte

Elecrow Crowtail Senzor Microunde V2.0 Module Electronice DIY cuptor cu Microunde Detector de Usa Automata Switch-uri de Control pentru Arduino

Descriere Acest Crowtail cuptor cu microunde modulul senzorului este utilizarea de radar Doppler principiile de proiectare ale cuptor cu microunde detector de obiecte în mișcare, utilizate în principal în ușă automată switch-uri de control, sisteme de securitate, înregistrarea automată a sistemului de control al ATM, automate semnal de tren și în alte locuri.Și am actualizare folosit cu crowtail module, vă puteți conecta cu crowduino și pentru Arduino.Caracteristici Crowtail interfață Non-contact de detectare Independentă de temperatură, umiditate, zgomot, aer, praf, lumină și alte efecte, potrivit pentru medii dure Anti-interferențe capacitatea nu constituie un pericol pentru organismul uman datorită redus de energie caietul de sarcini Compatibile cu crowtail module tensiune de Lucru: 5V ± 5% curent de Lucru Centrul de frecvență: 10.525 GHz distanta de Detectare: 4 m de Frecvență precizie setare: 3MHz Putere de ieșire(min):13dBm EIRP Armonice de Emisie: Dimensiuni(mm):63.0(L)x48.5(W)x8.0(H) lista de pachete Crowtail - Senzor Microunde v2.0 x 1 Crowtail cablu 1 x Manual și techsupport:

https://www.elecrow.com/wiki/index.php?title=Crowtail-_Microwave_sensor

Despre Noi

Elecrow este un open hardware facilitarea companie cu sediul în Shenzhen, China.Beneficiind de cea mai mare piață electronică, fabricarea locale de putere și convenabil sistem logistic global, un număr mare de amuzant și interesant produse sunt create în fiecare zi.Vom integra resursele pentru a servi în noua eră a inovației.

Pentru a face dvs. de a face și de inovare mai ușor, noi oferim diverse platforme de dezvoltare, module, instrumente, componente electronice și alte hardware-ul open source.oferim, de asemenea, mai multe tipuri de servicii ,includ Fuziunea PCB service, Componenta servicii de Aprovizionare și de servicii PCB etc.

Nu contează dacă ești un curios student, un inginer calificat, sau un colecționar care iubește pentru a crea, nu va fi întotdeauna ceva pentru a satisface nevoile dvs. - și dacă nu există ,ne-ar plăcea să știu.vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Satisfactia Clientului

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu un produs sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cel mai bun client servcies.Garanție Și Returnare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune pe care le putem face.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să contactați cu noi, și asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur

Plata

Acceptam plata prin Card de Credit, paypal sau oricum care Funkit.ro sprijină.

De transport maritim 1. Noi sprijinim world wide transport cu numărul de urmărire(Registered airmail) și expres(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

3. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China cu Destinația de Servicii de Urmărire 3-5 zile lucratoare www.dhl.com 3-5 zile lucratoare www.fedex.com 3-5 zile lucratoare www.ups.com 5-10 zile www.ems.com.cn 7-25 zile www.hongkongpost.com

4. Pentru Timpul de Procesare: Comenzile vor fi procesate în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

Suport tehnic suport Tehnic este de a ajuta sugera produse să cumpere și să se asigure că aceste produse sunt de lucru cum era de așteptat.

  • Interfață: Crowtail
  • Numărul De Model: CMS38743C
  • Distanta De Detectare: 4 m
  • Rohs plângere: ROHS
  • Utilizare: Senzor De Vibrații
  • Material: Amestec
  • Tip: Senzor De Vibrații
  • Articol Greutate: 17g
  • Nume De Brand: ELECROW
  • Setare de frecvențe precizie: 3mhz
  • Curent de lucru: 30mA
  • Ieșire: Senzor Analogic
  • Teoria: Senzor Ultrasonic

Etichete: arduino, sr04, elecrow pi, arduino nano, oem cu ultrasunete, Senzor Radar, BMP280, magnet comutator reed, gy 302, cuptor cu microunde detector de scurgeri.

Scrie o recenzie

Elecrow Crowtail Senzor Microunde V2.0 Module Electronice DIY cuptor cu Microunde Detector de Usa Automata Switch-uri de Control pentru Arduino

Elecrow Crowtail Senzor Microunde V2.0 Module Electronice DIY cuptor cu Microunde Detector de Usa Automata Switch-uri de Control pentru Arduino

Scrie o recenzie

Produse similare