Produs nou

10M 12MM 15/32" STRÂNS Împletite animale de COMPANIE Extensibil Sleeving Cablu de Sârmă linie dreaptă

999 Produse

58.02lei

-7%

63.05lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit la magazinul nostru.

Descriere:

Strâns Împletite animale de COMPANIE Extensibil Sleeving împletitură cablu manșon

2.5 mm cablu împletit maneca:

3mm cablu împletit maneca:

4mm împletitură cablu manșon:

6mm împletitură cablu manșon:

8mm împletitură cablu manșon:

10mm împletitură cablu manșon:

12mm împletitură cablu manșon:

Mai mult de 14mm împletitură cablu manșon:

12mm Împletitură de COMPANIE Extensibil Sleeving Nou de Înaltă Calitate, mai Multe Culori Selectabile caietul de sarcini: 12mm interval de Temperatură: - 60 +/- 125 punctul de Topire:230 +/- 5 ignifug rating:UL94-V0 Scop: cablul de alimentare de sârmă de protecție și strângeți-le; Caracteristici: excelent moliciune, ușor îndoire, pot liber să funcționeze, ușor de funcționare, duce bună scalabilitate, elasticitate și rezistență la abraziune.Recomandări de utilizare: se recomanda utilizarea de sârmă cu diametrul de intervalul 12-14mm.Diferite Culori

Plată: să Ne accepte Alipay,Western Union,T/T,Toate marile crecit carduri sunt acceptați prin sesue de plată!Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Livrare: Vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda în mod Normal,vom trimite produsele prin China post.Și vom accepta, de asemenea, DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS ect.

Feedback-ul: Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!Vă mulțumim pentru intrebarea dumneavoastra.

  • Rezistența La Tracțiune: 12mm Împletitură de COMPANIE Extensibil Sleeving
  • Conductor Tip: Alte
  • Nume De Brand: RiccoDi
  • Interval De Temperatură De: -60 de Grade.C până la 125 Grade.C
  • Cerere: Cablu Manșon, Sârmă De Protecție
  • Conductor Material: animale de companie
  • Numărul De Model: 12mm Mantale Auto Sârmă Valorificarea Negru din Împletitură Cablu Sleeving
  • Tip: IZOLATE
  • Material De Izolare: PE

Etichete: auto cablu de sârmă, animale de companie linie dreaptă, cablu shell, auto ochiurilor de plasă, scut sârmă, auto sârmă, teaca de sârmă, mtr, culoare fir, Cablu culoare.

Scrie o recenzie

10M 12MM 15/32

10M 12MM 15/32" STRÂNS Împletite animale de COMPANIE Extensibil Sleeving Cablu de Sârmă linie dreaptă

Scrie o recenzie

Produse similare