Produs nou

12X FEMEI LADY BRODATE DANTELĂ, BATISTE FLUTURE HANKERCHIEFS FLORALE KERCHIDFS

999 Produse

21.93lei

-44%

39.19lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Minunat artizanale forma premium 60 țese din bumbac si dantela, Moale și absorbant,broderie elegantă și simplă de culoare albă design.

Broderii florale speciale și fluture dantela la colț, cu dimensiunea de 11" x 11": mărime se potrivește Perfect pentru orice ocazie.Un extraordinar accesorii speciale ca un decor.Prima dată când vă spălați-le, se va micsora un pic, dar numai la prima spălare.

Mai moale, Mai Rezistent Si Absorbant,Mare Cadou : cadoul Perfect pentru broderie forwedding favoruri.pentru mireasa, mama miresei, mama mirelui și/sau domnisoarele de onoare.

Instrucțiuni de îngrijire și Recomandări - spălare de Mână în apă rece cu o lumină detergent este foarte recomandat.Lavabil la mașină și de a lua mai moale după prima spălare.uscat, nu expunerea la soare,călcat-ar putea nevoie.

Se potrivește și de ocazie, Cadou de Ziua Mamei,Perfect pentru nunta o parte sau cabină de duș de mireasă, de absolvire, sau adăugați-l la un pachețel de ceai după-amiaza sau femei întâlnire de club etc.

Caietul de sarcini:

Material: Bumbac

Culoare: Alb

Dimensiune: 28x28cm/11.02x11.02inch

Pachetul Include:

12 Bucăți De Bumbac Hankerchiefs

  • Origine: NC(de Origine)
  • Gen: FEMEI
  • Material: Bumbac
  • Numele Departamentului: Adult
  • Model Tip: Florale
  • Stil: Moda

Etichete: mireasa brodate, batiste, batista femei, florale batista, hanki, personalizate brodate, batiste, hankerchief femei, dosar broda, broda foto, bumbac hankerchief, 1 broda.

Scrie o recenzie

12X FEMEI LADY BRODATE DANTELĂ, BATISTE FLUTURE HANKERCHIEFS FLORALE KERCHIDFS

12X FEMEI LADY BRODATE DANTELĂ, BATISTE FLUTURE HANKERCHIEFS FLORALE KERCHIDFS

Scrie o recenzie

Produse similare