Produs nou

De înaltă Precizie de Repede YR1035 Baterie cu Litiu Rezistența Internă Instrument de Testare 100V Vehicul Electric Grup 18650

999 Produse

166.16lei

-24%

218.65lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Adevărat 4 fire de curent ALTERNATIV sinusoidal măsurători evita în mod eficient efectele de testare conduce și rezistență de contact.Două funcții, interfețe, baterie, funcția de sortare.Built-in baterie, Android încărcător de telefon de încărcare, consum redus de energie + mai multe opțiuni de economisire a energiei.Testul gama este de până la 200 de ohmi cu o rezoluție minimă de 0,01 milliohms și mai puțin de 5 milliohms.Apăsați APĂSAT pentru a activa ZR funcția de a măsura o rezistență internă cât mai mică 0.30-0.50 milliohms.

Lucrate manual, aspectul de pe partea dreapta este prea precaut. 2017 acumulatorul de înaltă tensiune cu rezistență internă tester.Adevărat patru fire 1Khz curent ALTERNATIV sinusoidal baterie cu rezistență internă metru 0.00001 ohmi --- 200.Se poate măsura cu plumb, litiu-ion, litiu polimer, litiu fosfat de fier, alcaline, acumulator uscat, nichel hidrogen, nichel-cadmiu, baterie buton, etc. La senduseZR funcția măsuri mai mică de 5 ohmi, iar rezistența internă este mult mai precis.

culoare:Negru + rosu

Material:Plastic, metal

Conținutul Pachetului:

1* tester

1* pereche de sonde

notă:

Este interzisa intrare de semnal de curent ALTERNATIV și de a depăși semnalul de intrare 100V tensiune DC.

Aparatul nu are un încărcător de încărcare poate fi încărcat cu un telefon Android încărcător.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Transport

· Transport gratuit pentru greutate totală mai mică de 2 KG prin China Post Air Mail.

· UPS,EMS,DHL,TNT,FEDEX express este, de asemenea, availablel,dar noi default utilizarea China Post Air Mail în mod normal situația.

Timpul De Livrare

· UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX exprima de transport maritim, de obicei, dura 5-7 zile de lucru care depinde de țara dumneavoastră.

· China Post Air Mail, de obicei, durează 10-30 de zile lucrătoare de la țară.Dar poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă ocazional.

Se Întoarce Și Garanție

· 1.7 zile de bani înapoi / 2 săptămâni schimb

· 2.Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei, telefon, cât ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

· 3.Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport prea

· 4.Fiecare întoarcere ar trebui să se bazeze pe dovezi.

· 5.Garantam toate bunurile pe care le vinde.Oferim rambursare completă sau retrimite bunuri, dacă te-am trimis din greșeală sau nu de a primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit

Despre cromatism

· Ceea ce ai văzut în imagine este absolut ceea ce este, dar din cauza la lumina,Efecte Foto,rezoluție de afișare și din alte motive, imagini și obiecte mai ușor culoarea diferență, vă rugăm să în natură prevalează,fotografii numai pentru referece.

Plata

· 1.Tot de plată este protejat de Escrow,și plin de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile.

· 2.Plata este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Note

· 1.dacă coletul nu ajunge în 60 zile(Federația rusă 90days) oferim rambursare completă.deci, vă rog, nu deschide disputa înainte de această dată, dacă pachetul nu ajunge;

· 2.Vă rugăm să verificați toate informațiile (cum ar fi dimensiunea,culoare,preț,ambalaj,etc.) de elementul care aveți nevoie înainte de plasarea comenzii,

· 3.Vom accepta returnarea a elementului, dacă nu vă place atunci când primesc,dar ai nevoie pentru a permite returnarea taxele de transport maritim.

· 4.Vă rugăm să rețineți informațiile de urmărire ar putea fi urmărite 3-10 zile după livrare.Deci, nu vă faceți griji cu privire la informații de urmărire coundn să fie verificate înainte de perioada,este normal.

· 5.Noi călduros bun venit la distribuitor,en-gros sau picătură de transport maritim vânzător de a plasa comanda de masă de la noi,va vom oferi luminoase preț.(Când trimiteți o comandă,să-l plătească după ce ne-am ajusta prețul. )Și, de asemenea, accepta ordinele de OEM.(Dacă aveți un stil propriu de produse,vă rugăm să ne trimiteți designer de info,am putea face pentru tine.)

  • Tip: De Uz Casnic Baterie Tester
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Nume De Brand: MiLESEEY

Etichete: yr1030, rc3563, cyclon iv, 18650 capacitate, tester pentru 18650, de încărcare a bateriei tester, tester, tester baterie yr1035, baterie tester impedanta, yr1035.

Scrie o recenzie

De înaltă Precizie de Repede YR1035 Baterie cu Litiu Rezistența Internă Instrument de Testare 100V Vehicul Electric Grup 18650

De înaltă Precizie de Repede YR1035 Baterie cu Litiu Rezistența Internă Instrument de Testare 100V Vehicul Electric Grup 18650

Scrie o recenzie

Produse similare