Produs nou

550ML 2 Culori Portabil Circular de Silicon Scalabile Pliere Lunchbox Cutie Bento de - 40 de grade Celsius ~ 230 grade Celsius

999 Produse

31.84lei

-24%

42.45lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Tip: Pliante Cutie de Prânz Material: Silicon + PP Culoare: Albastru / Roz Dimensiuni :116 x 85mm(se desfășoară dimensiune) Capacitate : 550ml de temperatură de Utilizare: - 40 de grade Celsius ~ 230 grade Celsius Caracteristici:

- Greu și durabil.

- Cu îngroșarea card catarama,nu este ușor să cadă.

- Realizate din gel de siliciu alimente grad, netoxic și inofensiv, fără nici o poluare a alimentelor.

- Nu este ușor să se deformeze, se rupe, se topesc, și poate fi folosit în frigider, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase.

- Depozitare ușoară, ușor de utilizat, non stick de ulei pentru o curatare usoara.

- Se întinde și ocupă spațiu.

- De igienă și de protecție a mediului, pentru a evita infecția cruce / bacterii și așa mai departe.

- O varietate de utilizări,pentru masa de prânz cutii,cutii de pranz,mai clare,containere de depozitare.Utilizarea De Întreținere:

1. Se spală cu apă caldă înainte de utilizare, se sterilizează și dezinfecta, ștergeți cu o cârpă moale și magazin într-un loc uscat și ventilat după curățare.

2. Nu puneți-l într-o temperatură ridicată pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât să nu afecteze durata de viață.

3. Folosiți apă fierbinte(diluat alimente curățare) după fiecare utilizare.

4. Nu utilizați detergent abraziv sau spumă de curățare pentru a se asigura că gel de siliciu este uscat bine înainte de fiecare utilizare și depozitare.

5. Nu utilizați instrumente ascuțite pentru silicon produse și pentru a evita o presiune greu.

6. Din cauza electricității statice,gel de siliciu este ușor de praf.Dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp,a pus într-o cutie, fără lumina directă a soarelui.Notă:

- Atunci când produsul este încălzit,vă rugăm să eliminați PP parte.

- Din cauza manuală de măsurare,acolo va fi de 1-3mm de eroare.

- Culoarea de elementele reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.Pachetul include 1 x Gel de Siliciu Pliere Cutie de Prânz

  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Silicon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: RUNDA

Etichete: tort mucegai silicon, bento box copil, cutii de pranz cuptor cu microunde, albina crema, copil lunchbox, lunchbox oțel, bento box accesorii magazine, bento box kawaii, bento box prânz, pliere carte cutie.

Scrie o recenzie

550ML 2 Culori Portabil Circular de Silicon Scalabile Pliere Lunchbox Cutie Bento de - 40 de grade Celsius ~ 230 grade Celsius

550ML 2 Culori Portabil Circular de Silicon Scalabile Pliere Lunchbox Cutie Bento de - 40 de grade Celsius ~ 230 grade Celsius

Scrie o recenzie

Produse similare