Produs nou

4BUC Jgheab Garda Burlane Filtru Filtru Prevenirea Frunze de Resturi de Ramuri Acoperiș Moss La Colmatarea Conductelor

999 Produse

45.05lei

-40%

75.11lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

ECONOMISI TIMP PREȚIOS și EFORT - Bolnav și obosit de a avea în mod constant să-ți desfunzi jgheaburi și burlane?Cu heavy-duty jgheab paznici ai acum asigurați-vă că dvs. de jgheaburi și burlane sunt protejate de frunze de moloz, acoperiș mușchi, crengi și murdărie.

INSTALAȚI-LE ÎN câteva SECUNDE - spre Deosebire de alte imposibil jgheab filtre, burlan frunze de gardieni poate fi instalat în câteva secunde, fără a utiliza orice instrumente.Nu trebuie să fi un expert sau de a apela un profesionist.Pur și simplu împingeți-le în loc și ești bine să plec!

CONSTRUCȚII GRELE - din non-coroziv, rezistent la intemperii si polipropilena rezistent la apa, robust nostru jgheab gărzile va trece testul timpului.Fiți siguri că ei vor rămâne ferm în loc, indiferent de condițiile meteorologice și tu nu va trebui să urce pe acoperiș nou pentru a re-a instala!

Un MUST-have PENTRU FIECARE SISTEM de JGHEABURI - Prin prevenirea resturi de frunze, crenguțe, mușchi acoperiș și murdăria de înfundarea conductelor, puteți face cu ușurință vă că jgheaburi sistemul rămâne în stare perfectă pentru mai mult timp fără a fi nevoie de reparații costisitoare și constantă de decolmatare.

Culoare: negru

Material: PP

Dimensiune: 14 x 12 cm

Conținutul Pachetului:

4 x filtru acoperă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Funkit.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Funkit.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: lampa solara in aer liber, jgheab, tricou de hochei nhl, alwyasme universal pentru portbagaj de acoperiș jgheaburi adaptor de montare, burlan, jgheab led, filtru acvariu garda 20mm, bo gum, de scurgere de acoperiș, jersey nhl.

Scrie o recenzie

4BUC Jgheab Garda Burlane Filtru Filtru Prevenirea Frunze de Resturi de Ramuri Acoperiș Moss La Colmatarea Conductelor

4BUC Jgheab Garda Burlane Filtru Filtru Prevenirea Frunze de Resturi de Ramuri Acoperiș Moss La Colmatarea Conductelor

Scrie o recenzie

Produse similare