Produs nou

2 Pachet Premium Reutilizabile De Gătit Mari Silicon Sous Vide Saci Proaspete Păstrarea Eco-Friendly Conservarea Alimentelor Imersie Circulatoare

999 Produse

42.66lei

-30%

60.95lei

Adauga la lista de dorinte

Extra-capacitate mare și foarte larg gura este conceput special sac este perfect pentru sous vide gatit - pește, fripturi, legume, fripturi, carne de porc umăr, mai multe piept de pui sau fripturi.

DESIGN SUBȚIRE PENTRU SUPERIOR de GĂTIT: Silicon sac oferă schimb de căldură și aerul superior de deplasare (nu sealer vid este necesar).Acest hotel superior de metodă oferă chiar și încălzire, în comparație cu alte pungi cu fermoar-ca garnituri.

REUTILIZABILE: Proiectat pentru sute de utilizari si spalari.Nu greu pentru a curăța colțurile face ușor de spălat.Masina de spalat vase în condiții de siguranță.

Funcționează cu toate Imersie Circulatoare, inclusiv Instant Oală, Joule, Anova, ChefSteps, Bucătărie Gizmo, Gramercy Bucătărie, Gourmia, și mai mult

scufunda complet alimente și permit aerului să fie scos din pungă în timpul de gătit.Pur și simplu umple sacul și încet mai mici în apă.De submersie proces permite aerului să scape de vid și este format în jurul conținutul alimentare.Asigura sac la partea de recipient sau sous vide machine folosind închis silicon fixare.Nu sealer vid necesare.

reutilizabile sous vide saci, nu de plastic, durabil, ușor de curățat, platină LFGB silicon

CAPACITATE MARE, USOR DE CURAT, REUTILIZABILE

DESIGN SUBȚIRE PENTRU SUPERIOR DE GĂTIT:

Sous Vide sac oferă schimb de căldură și aerul superior de deplasare (nu sealer vid este necesar).Gatiti legumele preferate, carne și pește la perfecțiune fără griji de percolare toxine în mâncarea ta.

culoare:alb

Material:gel de Siliciu

dimensiune:30cm

Conținutul Pachetului:

2*Sous Vide Saci

Vă Rugăm Să Rețineți:

acest stil de geanta nu este făcut pentru a sigila și să fie complet scufundate.Așa cum este ilustrat în poze, partea de sus a sac rămâne afară din apă în timpul procesului de gătire.O persoană fizică sigiliu vid este creat prin scăderea sac în apă, care elimină aerul atunci când scufundat.Acest lucru oferă un nivel superior chiar și încălzire, în comparație cu alte pungi cu fermoar-cum ar fi sigilii, care lasa bule de aer atunci când este închis.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: De Copt & Patiserie Instrumente
  • De Copt & Patiserie Instrumente De Tip: Bicarbonat De Insertii
  • Numărul De Model: de Bucătărie din oțel inoxidabil clește
  • Kit Numărul: 1
  • Certificare: CIQ
  • Caracteristică: Eco-Friendly

Etichete: magic frământare aluat sac, mini gatit chestii, fs 300, ul de gătit, sos de vide, sac de depozitare vacuum manuală, pâinea acoperă, heather mcnamara cosplay, silicon instrumente de bucatarie, din oțel inoxidabil afeitadora.

Scrie o recenzie

2 Pachet Premium Reutilizabile De Gătit Mari Silicon Sous Vide Saci Proaspete Păstrarea Eco-Friendly Conservarea Alimentelor Imersie Circulatoare

2 Pachet Premium Reutilizabile De Gătit Mari Silicon Sous Vide Saci Proaspete Păstrarea Eco-Friendly Conservarea Alimentelor Imersie Circulatoare

Scrie o recenzie

Produse similare