Produs nou

TONER EXPERTE® Compatibil MLT-D111S Premium Cartuș de Toner pentru Samsung Xpress

999 Produse

65.94lei

-10%

74.08lei

Adauga la lista de dorinte

TONER EXPERTE® Compatibil cartuș de toner înlocuire pentru Samsung MLT-D111S este salvat în pumn cu Samsung printer.Înlocuiește original Samsung MLT-D111S laser cartuș de toner.

Produs de bază informații de Conținut: 1 pachet | 2 pachete de Culoare: Negru Stare: Nou, Tip: Compatibil Garanție: Garanție pe Viață | Îngrijire 24/7 pentru Clienți Performanțe de Imprimare: 1.000 de pagini cu 5% ISO/IEC acoperire (letter/A4) Pentru utilizare cu: Samsung Xpress M2020. M2020W...M2021. ..M2021W...M2022. ..M2022W...M2026. ..m2026W...M2070. ..M2070W...M2070FW...M2070F...M2070FH...M2070HW...M2071. ..M2071W...M2071FH...m2071HW...M2078. ..M2078W

Vândute numai de Toner expert®.

Asigurați-vă că modelul dvs. de imprimantă apare în lista de mai sus.Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru sfaturi.

Sigur de a utiliza

Utilizarea de cartușe de toner compatibil MLT-D111S înlocuire cartușe de toner cu laser nu anulează garanția imprimantei.

Noi vă oferim o 100% pe durata de viață de calitate, garanție de satisfacție de pe MLT-D111S compatibile de toner cartușele de Toner pentru imprimante cu laser.

Plata

1. Vom accepta paypal, toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu se poate face plata imediat după licitație este închis, așteptați câteva minute și te vei retrage plăți.

Transport gratuit

1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

2. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că adresa este corectă.În caz contrar, corecta înainte de plată.

3. Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile de plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și vă va contacta cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

4. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Vă rugăm să rețineți

Pentru a vă oferi cu livrare expres, toate produsele noastre sunt expediate din Europa (marea BRITANIE sau Praga).

Satisfactia Clientului

Comentariile dvs. sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia un 5 star feedback-ul pozitiv.Dacă cumpărarea sau serviciul nu a fost satisfăcător, vă rugăm să ne informați înainte de a da-ne un feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne putem risipi preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda probleme dacă nu le cunosc.Noi menținem standarde înalte de excelență și grevă de satisfacție a clienților în proporție de 100%.

Se întoarce

1. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Produsele defecte trebuie să fie notificate și returnat în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3. De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.

Compatibil MLT-D111S laser cartuș de toner este special conceput pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate.Nostru de Toner pagina de performanță satisface sau depășește OEM pagina de performanță * pentru MLT-D111S Samsung y oferă imprimare de înaltă calitate a rezultatelor.Nu e o remanufacturate cartușe și nu a fost fabricat de Samsung.

* (Original equipment manufacturer)

Încredere în experți!

  • Nume De Brand: Toner Experte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca: Alte
  • Ambalarea În Vrac: Da
  • Cartuș de Stare: Plin
  • Tip: Cartuș De Toner
  • Caracteristică: Compatibil

Etichete: de toner hp laserjet, subțire de acoperire caz pentru samsung galaxy a50, cartuș de toner, toner laser, hp laserjet p1102 printer, originea samsung, capac baterie samsung galaxy s9, lexmark toner, samsung galaxy a405, galaxi.

Scrie o recenzie

TONER EXPERTE® Compatibil MLT-D111S Premium Cartuș de Toner pentru Samsung Xpress

TONER EXPERTE® Compatibil MLT-D111S Premium Cartuș de Toner pentru Samsung Xpress

Scrie o recenzie

Produse similare