Produs nou

ALLSOME 35pcs 1/4 Inch Coadă de Carbură de Wolfram cu Vârf Router Cam Set pentru prelucrarea Lemnului Burghiu Cutter

999 Produse

189.91lei

-30%

271.30lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: - freze din Carbură solidă din oțel călit organisme. - Router-ul biți sunt adăpostite într-un caz pentru depozitare ușoară, ușor de a efectua. - Potrivit pentru borduri, nervurile și cioplire în proiecte de prelucrare a lemnului.Întrebare și răspuns:

1.Cum pot obține o reducere?

Ne arată întotdeauna cel mai bun preț de vânzare cu amănuntul putem oferi, astfel încât veți obține întotdeauna cel mai mic pret de pe noastre magazin on-line.Dacă sunteți un angrosist de ordine în vrac, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi reduceri speciale de preț.

Vă rugăm să urmați pas ca mai jos:

1 Plasați comanda în primul rând, nu plăti bani imediat.

2 Lăsați-ne un mesaj pentru a ne întreba dacă există reduceri speciale.

3 va Vom raspunde in 24 de ore.

4 Dacă nu există reduceri speciale, vom lua legătura cu tine sau de a revizui valoarea comenzii mai mici direct, atunci puteți transfera plata.

2.Cât despre taxe vamale?

Prețul nu include orice taxe vamale.

Întotdeauna ne declare valoarea la preț real.Dacă doriți ca noi să declare valoarea, după cum doriți pentru salvarea taxe vamale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj cu comanda, vom face cum ne-ai spus.În acest caz, vă rugăm să ia în considerare riscul de vamă.

3.Ce pot face atunci mult timp a trecut eu inca nu am primit coletul?

Această situație s-a întâmplat întotdeauna cu posta aer parcelă.Când ți-ai găsit de urmărire parcelă informații arată colete au plecat din China continentală, dar nu există informații cu privire local post office-ul, acum coletul este pe drum spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar numai din cauza ta poștal local ofițer este prea ocupat pentru a face față cu coletul temporară, vă rugăm să fie pacient.

Atunci când primirea de timp este mai mic de 10 zile și încă nu a primit coletul, vă rugăm să contactați cu noi, vom extinde primirea de timp pentru tine și să încerce pentru a vă ajuta să găsiți un motiv pentru întârziere și să încerce să rezolve, orice veste va anunța în timp.

  • Material: Din Oțel De Mare Viteză
  • Tip: Core Drill Bit
  • Utilizarea: Lemn De Foraj
  • Numărul De Model: HT2825
  • Nume De Brand: Allsome
  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare

Etichete: pro carbide drill, jet set burghiu, cam makita, cum forstner biți, cnc, baza burghie, forstner set, bit burghiu set, hss seturi de foraj, dremel router set burghie.

Scrie o recenzie

ALLSOME 35pcs 1/4 Inch Coadă de Carbură de Wolfram cu Vârf Router Cam Set pentru prelucrarea Lemnului Burghiu Cutter

ALLSOME 35pcs 1/4 Inch Coadă de Carbură de Wolfram cu Vârf Router Cam Set pentru prelucrarea Lemnului Burghiu Cutter

Scrie o recenzie

Produse similare