Produs nou

24 Buc Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres Jucării Autism Anxietate De Stres De Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți

999 Produse

40.47lei

-28%

56.98lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Premium și Durabil: Aceste jucarii au romanul și animale drăguț modele, care sunt potrivite pentru familia ta și prietenii.

2. Materiale de înaltă calitate: Toate senzoriale jucării sunt realizate din alimente grad silicon de înaltă calitate și materiale ABS, non-toxice și ecologice 100%, non-toxic, non-alergic materiale, fara BPA si latex, aceste jucării sunt sigure pentru copii .

3. Ușor de Transportat: puteți lua jucăriile cu tine, ia-o la școală sau companie, frecati jucărie oricând și oriunde, eliberare de stres și să păstreze o stare de spirit fericit.

4. Scuti de Stres: Potrivit pentru persoanele cu ADHD, lipsa de concentrare.Poate ajuta la scuti de stres și iritabilitate, și de a îmbunătăți concentrare și de concentrare.

5. Cadoul Ideal: Un bun cadou pentru barbati, femei, copii, familia și colegii.Perfect pentru Crăciun bomboane umpluturi, favorizat de ziua Recunoștinței sau petreceri aniversare, de asemenea, potrivite pentru săli de clasă, birouri, ușor de transportat și poate fi folosit ca un dispozitiv portabil de jucarie set pentru toată lumea.

Caietul de sarcini:

Culoare: Aleatoare

Material: Silicon + ABS material

Lista De Ambalare:

24*Senzoriale Jucărie

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  • Tip de en-Gros: No
  • Ocazie: Petrecere De Ziua
  • model: Desene animate de animale
  • relief de stres jucarii: Relief De Stres Stoarce Jucarii
  • Intervalul De Vârstă: 2-14 Ani Și Până
  • Numărul de Pc-uri: 24buc
  • Numărul De Model: Se Frământa Senzoriale Set De Jucării
  • Suport: Dropshipping / en-gros
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Setați Tipul: Da

Etichete: mama autism, se frământa pop, 2 pop frământa, autism bijuterii, ulei de anxietate, mâna velcro, se frământa jucărie, seturi set de unghii, pop tub, animale agricultor jucarii set.

Scrie o recenzie

24 Buc Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres Jucării Autism Anxietate De Stres De Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți

24 Buc Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres Jucării Autism Anxietate De Stres De Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți

Scrie o recenzie

Produse similare