Produs nou

G2 TV Stick pentru MiraScreen 1080P Receptor Anycast compatibil HDMI Wifi Miracast Dongle-ul TV pentru Android IOS Oglindă Ecran

999 Produse

16.52lei

-49%

32.99lei

Adauga la lista de dorinte

Parametrii De Produse:

1. WiFi G2 TV Stick

2. WiFi gama: 10 m și mai puțin

3.Modulul WiFi / versiunea: 8188FTV

4.Rezolutie: 1920x1080 (max)

5. Sistem de operare: Linux

6. Viteză procesor: 600MHz

7.RAM: 128MB DDR3

8.Flash internă: SLC 128MB

9.Format Video: AVI, DIVX, MKV, DAT, VOB, MPG, MPEG, MOV, MP4, RM, RMVB, WMV

10.format de imagine: JPEG, BMP

11.Format Audio: MP1 / 2/3, WMA, OGG, WAV, AAC

12.Format de fișier: PDF Adobe, Microsoft Word / Excel / PowerPoint

Introducere:

1. HDMI-port compatibil de acest afișaj wireless dongle suporta 1080P ieșire video și de sunet de înaltă calitate de ieșire.Puteți conecta un smartphone, Mac, laptop sau iPad-ul la un TELEVIZOR, proiector sau monitor și tot ce vezi pe dispozitivele mobile vor fi reflectate pe ecran mai mare, care este mai ușor pentru a viziona și adecvate pentru partajare. .

2. 【Suport Multi-dispozitiv】 vă Rugăm să contactați echipa de service dacă încă nu știu cum să funcționeze.Puteți ajusta Miracast sau AirPlay / DLNA sistem pentru a sprijini IOS sau dispozitive Android.Compatibil cu Android 4.4+, Mac OS X 10.9+, iOS 8.0+, Windows 8.1 / 10. Ușor De A Schimba.Ai nevoie doar pentru a muta degetele.Poate fi de asemenea folosit ca o masina de afișare WiFi (cum ar fi CarPlay) și un mare partener de călătorie, doar conectați G2M (alimentat de 5V / 0.5 d) la masina HDMI.

3. 【Stabil semnal de afișare Wifi dongle】 Ecranul oglindă adaptor pentru tv.Extern 10m Semnal Wifi Antena va oferi mult mai Stabil decât alte dispozitive wireless (Wi-Fi: 802.11 b / g / n 2.4 GHz).Adaptor pentru Streaming Video, Navigarea pe Web, Photo Viewer, Camera Live de Partajare, Media Player.Aproape nici o întârziere!Viața ta va fi ușor.

4. 【Ușor să utilizați】 Nici o aplicație sau un program software driver este necesar.Numai prin 3 pași vă puteți bucura cu ușurință muzica, video, foto, desktop-ul de fișiere și site-ul de pe marele ecran: Plug-> Conectare-> Oglinda.Conectați-l în interfața HDMI de la TV și de a folosi 5V / 500mA putere de alimentare, apoi conectați dispozitivul în Miracast, Airplay sau DLNA modul cu Instrucțiunile, pentru a reflecta în cele din urmă mass-media pe ecranul mare.

5. 【Verificați Înainte de a Cumpăra】 Această Afișare Wifi Dongle suporta Miracast, DLNA, Airplay.Dar vă rugăm să verificați dispozitivul pe cerințele de curgere. 1. TELEVIZORUL acceptă port HDMI? 2. Face iPhone / iPad iOS suport 8+ și suport Android versiunea 4.4+, Mac 10.8 sau o versiune ulterioară și Windows 8.1 sau mai târziu? 3. Dacă telefonul mobil sistem vine cu funcția de oglindire, cum ar fi telefon Apple "screen mirroring", Samsung telefon "smart view" ... (utilizatorii de telefoane mobile Android, vă rugăm să confirmați dacă telefonul sistem).

Pachetul Include:

1X Wireless Wi-Fi Display-Dongle-Receptor

1X Cablu USB WiFi

1 X Manual de Utilizare engleză

  • Sistemul De Operare: Android
  • Control De La Distanță: NU sunt Incluse
  • Numărul De Model: G2
  • Capacitatea De A Decoda: 1080P (Full-HD)
  • Origine: NC(de Origine)
  • Înregistrare: No
  • Certificare: KC
  • Conectori: Compatibil HDMI
  • Tip De Element: TV Stick
  • Nume De Brand: TTVXO
  • Tip: De Înaltă Definiție
  • Capacitate Hard Disk: 100 - 1000GB

Etichete: offic 2019, mikro usb dvb t2, anycast, chromecast, led pixel stick, chrome accident, miracast, xiaiomi tv stick, foc tv stick, microsoft offic.

Scrie o recenzie

G2 TV Stick pentru MiraScreen 1080P Receptor Anycast compatibil HDMI Wifi Miracast Dongle-ul TV pentru Android IOS Oglindă Ecran

G2 TV Stick pentru MiraScreen 1080P Receptor Anycast compatibil HDMI Wifi Miracast Dongle-ul TV pentru Android IOS Oglindă Ecran

Scrie o recenzie

Produse similare