Produs nou

1000W 220V 2400R/Min Electrice Forfecare Clipper Tundă Oile de Capre Alpaca Foarfece Parul de Animale Forfecare Masina Cutter Lână Foarfeca

999 Produse

43.40lei

-44%

77.51lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

- Profesională cap de forfecare pentru un loc de muncă.

- 6 Trepte de Viteza Reglabile: 1-3 unelte pentru lână de pe gât și de picior; 4-6 unelte pentru lână pe spate, burta si fese.

- Gheara de Strângere: Reglați etanșeitatea în funcție de diferite lână.

- Claritate Mare Lama din Otel Carbon: introduceți Rapid și împinge lână lână atunci când este împins în jos.

- Motor puternic și nou design mecanic reduce timpul de lucru.

- Filtru de Proiectare Eficientă Praf: Ventilație cu filtru de design.Curățarea regulată prelungește durata de viață.

- Un set întreg în instrument de caz.De mare viteză, potrivite pentru fiecare zi de tăiere.

Caietul de sarcini:

Tip: Lână Foarfeca

Culoare: Rosu + Negru

Lungime Cablu: 3.0 M

Viteza: 2400 rot/min

Tensiune de alimentare: 220V

Putere: 1000W/50Hz

Material Lamă: Oțel Inoxidabil

Plug: UE, SUA

9-Dinte Lamă Curbată: Relativ pieptănat dinți, de obicei, tunsă sau mai gros de lână, folosit pentru toamna forfecare, tuns oile pot lăsa un strat de lână, pentru a asigura în condiții de siguranță de iarnă de oaie.

9-Dinte Lamă Dreaptă: este un îmbunătățită pieptene lama pentru toamna forfecare.Acesta poate, de asemenea, de forfecare, cai, vite și alte gras și de coeziune lână.

13-Dinte Lamă Curbată: științific conceput curbat pieptene lama poate maximiza forfecare eficiență care pot fi împărțite în stângaci și dreptaci tipuri, și este potrivit pentru calificare forfecare mâini.

13-Dinte Lamă Dreaptă: Acesta este conceput cu dinți drepți, ceea ce face mai ușor să rămânem lână.Design-ul este, în principal, vizează o anumită experiență începători, astfel încât începătorii pot înțelege rapid forfecare competențe, ușor de operat.

Continut pachet: (vă Rugăm să alegeți tipul te place.)

1 x Lână Foarfeca

1 x Lama(9-Dinte/13-Dinte Opțiuni)

1 x Șurubelniță

1 x Perie de Curățare

1 x hartie abraziva

1 x Cutie

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual!

2. Din cauza efecte de iluminare, monitor luminozitatea, contrastul, etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.Vă mulțumim pentru înțelegere!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Material Mâner: Plastic
  • Pliabil: No
  • Material: ALIAJ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Lână Foarfeca
  • Materialul Lama: din aliaj de aluminiu
  • Tip Special: Lână Foarfeca
  • Tip Comun: Lână Foarfeca
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: NICI unul
  • Forma: STANDARD
  • Nume De Brand: DOERSUPP

Etichete: fire de lână alpaca, aparatul de forfecare oi, mașină de tuns oi, oi electrice de tuns, ferma de capre, tunsul oilor clippers, foarfeca de oi, tunde oile, taie părul foarfeca, super fire groase.

Scrie o recenzie

1000W 220V 2400R/Min Electrice Forfecare Clipper Tundă Oile de Capre Alpaca Foarfece Parul de Animale Forfecare Masina Cutter Lână Foarfeca

1000W 220V 2400R/Min Electrice Forfecare Clipper Tundă Oile de Capre Alpaca Foarfece Parul de Animale Forfecare Masina Cutter Lână Foarfeca

Scrie o recenzie

Produse similare