Produs nou

Control de la distanță G Spot Vibrator Fluture Adult Jucarii Sexuale pentru o Femeie Vibrator Vibrator Vibrator Puternic Clitoris Vibratoare Chilotei

999 Produse

94.68lei

-52%

197.30lei

Adauga la lista de dorinte

Despre produs:

1----------2 Motoare Puternice Furniza 9 Moduri de Vibrație:9 Tipuri de vibrații de frecvență va oferi mai multe opțiuni pentru a se potrivi dvs. de dragoste ritm-fiecare cu putere reglabila niveluri.Simțiți-vă liber pentru a comuta între moduri pentru a se potrivi place viteza,bucurați-vă mai multe Jocuri interesante Opțiuni.

2-----------Telecomanda Wireless Design Elibera Mâinile,mai mult confort:control de la Distanță-distanța face tu și partenerul tău mai intim-operabile de până la 5-10meters departe interesant pentru a juca.Dar nimeni nu poate auzi,din cauza sale de design silent, plăcere și emoție vin liniștit,Potrivit pentru cupluri flirt.

3-----------Materiale Avansate pentru mult Mai Confortabil și Flirt:100% silicon rezistent la apa de design, astfel încât să puteți utiliza în mod liber în căzi de baie, dușuri, sau oriunde doriți.În același timp,material de silicon de înaltă calitate și incredibil de buna,se va livra un uimitor punctul culminant.Este de remarcat faptul că acesta este fabricat din silicon medical de material, moale și piele-friendly, ușor de curățat, în condiții de siguranță și de încredere.

4------------mai Rapid Timp de Încărcare cu Încărcare Magnetic:este mai convenabil de a percepe decât alte produse similare.Ambele vibrator si telecomanda poate fi magnetic încărcat prin usb,nu este nevoie să înlocuiți bateria.Este complet încărcat în 120 de minute și vă oferă 90 de minute de joc înainte de a avea să-l încărcați din nou.

5--------------Secret&de Ambalare 100% Satisfacție de Garantare:Am promisiunea de a păstra mesajul de clienții noștri un secret și să ia discret de ambalare pentru a se asigura intimitatea clienților.Silicon de înaltă calitate și material ABS.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte. (Vă rugăm să nu ezitați să dea o revizuire rău sau neutru comentariu, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.Multumesc)

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism.

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să mai, dacă îndeplinesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

  • Sugestiv Sexual: No
  • Obscene Imagine: No
  • Zgomot: Mai puțin de 45 de decibeli
  • Material produs: Silicon Medical
  • Numărul De Model: KJH54
  • Nume De Brand: YEAIN
  • Metoda De Încărcare: USB de încărcare magnetic
  • Caracteristicile Produsului: Vaginale vibrații masaj + masturbari masaj vibrații
  • Dimensiune: 96mm*62*29mm
  • Modul De Vibrație: 9 frecvențele de vibrație
  • Tip: G-Spot
  • Rezistent la apa: Da
  • Material: Silicon
  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Pachet: Confidențialitate pachet

Etichete: jucarii construi adult, sex vibrat, frozen costume adulti, bluetooth vibrat, de bun gust jucării pentru adulți, jucării pentru adulți erotica, jucarii din lemn grapat nins, ou vibrat, vibrat, iron man costume adulti.

Scrie o recenzie

Control de la distanță G Spot Vibrator Fluture Adult Jucarii Sexuale pentru o Femeie Vibrator Vibrator Vibrator Puternic Clitoris Vibratoare Chilotei

Control de la distanță G Spot Vibrator Fluture Adult Jucarii Sexuale pentru o Femeie Vibrator Vibrator Vibrator Puternic Clitoris Vibratoare Chilotei

Scrie o recenzie

Produse similare