Produs nou

2020 Nou de Înaltă Calitate USB 3.0 La SATA Cablu de Date de Mare viteză de economisire a Timpului Hard Disk Conectarea Cablului de Alimentare

999 Produse

17.71lei

-28%

24.61lei

Adauga la lista de dorinte

2020 Nou de Înaltă Calitate USB 3.0 La SATA Cablu de Date de Mare viteză de economisire a Timpului Hard Disk Conectarea Cablului de Alimentare

Descrieri: 1. Acces rapid la SATA SSD sau HDD: Prin conectarea SATA 2.5-inch SATA SSD sau cablu SATA to USB, puteți conecta la o unitate externă pentru a crește spațiu de stocare pentru laptop.Adăugați spațiu de stocare, de a crea backup-uri, permite imagini de disc, recuperarea datelor și transferul de conținut de pe laptop-uri.Cablul funcționează numai cu 2.5-inch SATA și nu are suport pentru 3.5 '/ 5.25' disk-uri.

2. Rapid Transmisie prin UASP: SATA USB adaptor suporta 5Gbps USB 3.0 viteza de transmisie a datelor.Cu toate acestea, atunci când este conectat la un computer care sprijină, de asemenea, UASP, viteza de transfer este de 70% mai rapid decât metodele tradiționale de USB 3.0.

3. Compatibil: SATA la USB cablu este compatibil cu USB 3.0, 2.0 și 1.x, astfel încât să puteți accesa oricând și de transfer de date.

4. Economisiți Timp: puteți instala cu ușurință hard disk transfer de cabluri fără a fi nevoie pentru a schimba unități între unități într-un singur șasiu.Este plug-and-play și nu necesită drivere.Ultra-portabil: Ultra-factor de formă subțire, nu se va observa acest lucru 2.5-inch hard disk USB adaptor până când ai nevoie de o geanta de laptop.

5. Prin cablu și mini bricheta pentru a reda muzică de pe o unitate flash.Auxiliare Stereo audio radio cu shell 3.0 SATA de alimentare 3.5 converter ace 3.1 2.5 amidon shell bază docking station UASP ide hart.Rica TV microfon Android box cablu SATA adaptor convertor.

Caietul de sarcini:

Tip: Dual USB-powered SATA 22-pin Hard Disk USB 3.0 Cablu

Material: cupru

Lungime cablu: aproximativ 30 cm / 11.81 cm

Linie auxiliar lungime: 10 cm / 3.94 inch

Greutate: aproximativ 37 grame

Dimensiune produs: aproximativ 330 × 45 × 13 mm / 12.99X1.77X0.51 inch

Dimensiune pachet: aproximativ 150 × 105 × 15mm / 5.91 x 4.13 x 0.59 inch

Transmiterea interfata: USB 3.0, SATA 22 pini

Viteza de transmisie: 5Gbps

Obiect aplicație: pentru HD / SSD de 2.5 inch interfata SATA

Hot plug: suport

Modul de alimentare: gazdă secundare dual de alimentare USB

Material: plastic

Sistem de sprijin: potrivit pentru Windows 2000 / XP / 7/8 / Vista / Mac și de mai sus

Lista De Ambalare:

1 x Cablu Adaptor SATA

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Funkit.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Funkit.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

  • Tip: Alte
  • Dropshopping: Suport
  • Pachet: Da
  • Aplicarea obiect: pentru HD / SSD de 2.5 inch interfata SATA
  • Sistem De Sprijin:

Etichete: laptop sata, sata usb, cazul hdd samsung, 8087 sata, a1061, caz conectarea hard disk, conectați hard disk, sata la usb, cd-rom de laptop, cablu sata iii.

Scrie o recenzie

2020 Nou de Înaltă Calitate USB 3.0 La SATA Cablu de Date de Mare viteză de economisire a Timpului Hard Disk Conectarea Cablului de Alimentare

2020 Nou de Înaltă Calitate USB 3.0 La SATA Cablu de Date de Mare viteză de economisire a Timpului Hard Disk Conectarea Cablului de Alimentare

Scrie o recenzie

Produse similare