Produs nou

DBW30B-1-50 presiune hidraulică reducerea electromagnetică a bobinei supapei pompei de piese

999 Produse

641.07lei

-4%

674.81lei

Adauga la lista de dorinte

DBW30B-1-50 presiune hidraulică reducerea electromagnetică a bobinei supapei pompei de piese

Descriere Produs

Numele produsului DBW30B-1-50 presiune hidraulică reducerea electromagnetică a bobinei supapei pompei de piese de Model DBW30B-1-50 de Locul de Origine Shandong, China Mijlocii Ulei de Dimensiunea 10~20 De Max.Presiune de până la 31,5 Mpa Material de Turnare a Lichidului de ulei Mineral sau Fosfat ester intervalul de Temperatură -30~+80℃ Putere Hidraulică de Culoare cererea Clientului Certificat ISO9001

Serviciile Noastre

Informații Despre Companie

Jinan Longli Dispozitiv Hidraulic Co.,Ltd a fost înființată în 1984. Compania este situat în frumoasa primăvară city-Jinan.Compania noastra acopera o suprafata de 8000 de metri pătrați și are mai mult de 100 de angajați.

Suntem specializati in hidraulice componente și să aibă o capacitate anuală de producție de 100000pcs.Compania noastră are o experiență bogată în industria de hidraulice.Produsele noastre principale includ Hidraulic și Pneumatic supapa, pompa sistem, accesorii etc, mii de produse.În plus, vom face mari eforturi pentru a dezvolta noi produse pentru a satisface cerințe diferite.Compania noastră a avansat de prelucrare și de testare echipament de control strict de calitate a produsului.

Produsele noastre au exportate în Statele Unite ale americii, Rusia, Coreea de Sud, Singapore, Thailanda, Vietnam, Filipine, Australia, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud, Franța, Grecia, Italia, India, etc, mai mult de 40 de țări și regiuni.

Aderarea la principiul de afaceri de beneficii reciproce, ne-am construit o bună reputație printre clienții noștri perfecta de servicii, produse de calitate și prețuri competitive.Noi călduros bun venit clienții la acasă și în străinătate să coopereze cu noi pentru succesul comun.

Certificari

Procesul De Producție

Ambalare Si Livrare

Contactati-Ne

FAQ

Question1: ai accepta produse de personalizare?Au nevoie de mucegai taxa?

Răspuns: Da, vom accepta produsele de personalizare.Nevoie de mucegai taxa, pentru produse, de obicei, nevoie de un plus de mucegai cost.Dar putem returna taxa de mucegai atunci când ajunge la o anumită cantitate.

Question2: Putem obține mostre gratuite?

Răspuns: proba de cheltuieli și de transport de marfă de cheltuieli vor fi suportate de către cumpărători, și vor fi returnate în următoarele ordine.

Question3: Cât timp este normal de producție pentru o perioadă de 20 de picioare containere de transport maritim?

Răspuns: în Conformitate cu actuala capacitate de producție, de obicei, are nevoie de 3-14 zile de la producerea de livrare.

Question4: care este tipul de plată?

Răspuns: de Obicei, ar trebui să prepay 30% din suma totală.Echilibrul ar trebui să fie plătite înainte de livrare.

Question5: Cum pentru a garanta o calitate înaltă?

Răspuns: Avem departament de testare pentru a asigura calitatea fiecărui produs, aspectul și de testul de presiune sunt bune.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: LanYuXuan
  • Tip: Instrument De Mână Piese

Etichete: jungla latex baloane, drona baterii faima, ieftine mandala aruncă, onoarea 10 caz magnet, strălucitoare gri tesatura, markibas ceas inteligent, verde frunze de monstera, junglă, frunze de bambus, copii biberonul bpa free.

Scrie o recenzie

DBW30B-1-50 presiune hidraulică reducerea electromagnetică a bobinei supapei pompei de piese

DBW30B-1-50 presiune hidraulică reducerea electromagnetică a bobinei supapei pompei de piese

Scrie o recenzie

Produse similare