Produs nou

2 BUC Fumurii Cap și Lampa de Ceață Suprapuneri de Film de Protecție Acoperă Kit pentru 2018 2019 Tesla Model 3, TPU Auto cap de lumină lampă de Mem

999 Produse

71.27lei

-27%

98.98lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } factor de transmisie luminoasă Ridicată,protejează scumpe farurile și luminile de ceață de rupere și deteriorare.

Nu se va micsora sau decolora.Nu schimba aspectul de vehicul.curățați-l cu apă.

A oferi durabilitate maxima, Cu puternic funcția de protecție, rezistenta la zgarieturi si puternic, pentru a proteja faruri de imbatranire, pentru a preveni fisuri, etc.

Proteja vehiculul dumneavoastră de bug-uri, murdărie, zgârieturi, crestături, sare, nisip și resturi de drumuri și va provoca nici o deteriorare a ta OEM vopsea daca eliminate de ani mai târziu.

La skintight se potrivesc nu distrage atenția de la aspectul original al vehiculului și nici nu necesită nici o întreținere specială.

Această Listă Este Pentru Fumurii Folie de Protectie Care Trece Peste Existente Farurile Și lămpile de Ceață.Farurile Și Foglamps Nu Sunt Incluse.

Cap Real de lumină lampă cu Tentă Instalează cu Ușurință Peste in Afara de Lentile Și Nu Decolora, se Topesc sau Bubble

Cel mai Popular Mediu Tint este un Echilibru Perfect, Arată Și funcționează.

Toată lumea vede luminile înainte de a vă pot vedea roți.

De la o fractiune din costul de roțile cap lumina lămpii și foglamp tentă vizual se varsă în vopsea de locuri de muncă pentru un aspect uniform.

Lamborghini printre alte nouă mașini exotice sunt din ce în ce produs discret cu faruri fumurii și foglamps pentru a evidenția designul masinii.

Faruri fumurii și foglamps se potrivesc toate autovehiculului tapiterie negru și spațiu deschis, indiferent de culoarea de vopsea.

Când farurile și foglamps sunt în uz lumina trece prin folie pentru a menține funcționarea corectă, fără a schimba culoarea luminii de ieșire.

cap unic de lumină lampă și foglamp tentă disipează căldura astfel încât acesta nu se va topi sau decolora cu timpul.

faruri cu tentă vă ajută să vă proteja lentilele de UV, mediu și chimice de detergent daune care cu timpul provoaca lentile cu aspect lăptos.

Culoare:negru Afumat

Material:TPU

PackageContents:

2 * Auto lumina de film (stanga + dreapta)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Caracteristici Speciale: Așa cum se arată
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: VOLKSWAGEN
  • Tensiune: 12V
  • Tip De Material: TPU
  • Tip De Element: Faruri De Asamblare
  • Numele Modelului: Așa cum se arată
  • Nume De Brand: ANODIZARE
  • Extern De Certificare De Testare: CCC

Etichete: comutator scaun, touran, kit h4 led, dyna de înmatriculare, piesa touran 2011, b max, ford, modelul tamiya, lancia lumina de ceață, autocolant auto, camry 2019 se.

Scrie o recenzie

2 BUC Fumurii Cap și Lampa de Ceață Suprapuneri de Film de Protecție Acoperă Kit pentru 2018 2019 Tesla Model 3, TPU Auto cap de lumină lampă de Mem

2 BUC Fumurii Cap și Lampa de Ceață Suprapuneri de Film de Protecție Acoperă Kit pentru 2018 2019 Tesla Model 3, TPU Auto cap de lumină lampă de Mem

Scrie o recenzie

Produse similare