Produs nou

Jinhao 1200 De Epocă De Lux Metal Auriu Stilou & Rolllerball Pen Nobil În Cutie De Cadou, Dragon Clip De Cerneală Stilouri De Colectare

999 Produse

117.73lei

-8%

127.97lei

Adauga la lista de dorinte

Jinhao 1200 De Epocă De Lux Metal Auriu Stilou & Rolllerball Pen Nobil În Cutie De Cadou, Dragon Clip De Cerneală Stilouri De Colectare:

Caietul de sarcini:

Brand: Jinhao

Capac de stilou: tip Push

Nib: Mediu peniță (aproximativ 0,7 mm)

Cerneală: Munca sticlă cu cerneală sau cartușe standard

Refill: Standard

Lungime(Aproximativ): 138mm; Greutate(Aproximativ): 50g; Diametru(Aproximativ): 13mm

Culoare: așa Cum se arată în imagine

Cerere Scena: Office/Business/Student/Scris/Cadouri/Caligrafie/Home

Pachetul Inclus: Stilou x 1(nu conțin cerneală);Rollerball pen x 1; Cadou Cutie x 1

Caracteristică:

[Creatie unica, Deosebita Măiestrie] -- Realizate din material metalic complet, superb tehnologie reproduce restante splendida cultura tradițională a națiunii Chineze.Jinhao combinate ingenios de lux, generos și de epocă caracteristici ale acestui stilou.

[Peniță Iridium de Duritate Mare] -- Superioară decât alte instrumente de scris, Jinhao pen vă oferă cele mai neegalat scris experiență.Moderată elasticitate, apăsați ușor pentru a scrie poate fi schimbat efect de grosier sau fin scris.

[Plăcută și Plăcută Experiență] -- Push-tip capacele nu sunt ușor să cadă și să-și piardă, oferindu-vă un mic și relaxantă folosit.De dimensiuni mari pen face confortabil să dețină un stilou.Green dragon pearl pe partea de sus, adică exercitarea de viață mai bună.

[Stil Chinezesc clasic] - este nu numai experiența de scriere ca apa care curge, dar, de asemenea, elaborarea de farmec Oriental.Moștenit cultura Chineză și a simțit farmecul Oriental. – Jinhao oferă întotdeauna clasice si de bun gust stil de viață.

[Partenerul de Viata] -- Timpul trece și eu sunt dispus să-ți fie partenerul cel mai loial să stau cu tine.Permiteți-mi să vă însoțească pentru a vedea peisajul, scrie povești, și înregistrați viață minunată.

Despre Noi:

1.Întotdeauna ne străduim pentru excelență, inovație, produse de calitate și servicii la standarde înalte.Dacă aveți orice întrebare sau de interogare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom lua măsuri active pentru a vă ajuta să rezolve problema în termen de 24 de ore de luni până duminică.Multumesc.

2.Am expediat în termen de 48 de ore după ce vom primi plata.Uneori, coletul poate fi amânată din cauza inspecții Vamale.Înțelegere și răbdare va fi foarte apreciat.

  • Aplicație Specială: Scris
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Scris Punctul: 0,7 mm
  • Tip: stilou
  • Numărul De Model: 1200
  • Peniță Material: Iraurita
  • Ambalare: Cutie Cadou
  • Peniță Tip: Tip Standard
  • Stilou Sfat Material: Alte Metale

Etichete: pix pix metalic, fantana jinhao pen, fantana de cerneală stilou, antic caligrafie, mb, creion husă, jinaho stilou, antic stilou, hp pen stylus, pro sticlă de cerneală.

Scrie o recenzie

Jinhao 1200 De Epocă De Lux Metal Auriu Stilou & Rolllerball Pen Nobil În Cutie De Cadou, Dragon Clip De Cerneală Stilouri De Colectare

Jinhao 1200 De Epocă De Lux Metal Auriu Stilou & Rolllerball Pen Nobil În Cutie De Cadou, Dragon Clip De Cerneală Stilouri De Colectare

Scrie o recenzie

Produse similare