Produs nou

Wireless conducție osoasă cască-Titan Negru Aftershokz

999 Produse

456.95lei

Adauga la lista de dorinte

Titan Black, acesta este un stat-of-the-art casca, care combină practic, securitate și inovare va schimba viețile celor care iubesc pentru a asculta muzică atunci când sunt în acțiune!

Tehnologia și conducție osoasă folosit de aceasta casca transmite o calitate excelentă a sunetului direct de vibrații la nivelul maxilarului și oasele de la templu.Ceea ce înseamnă că nu sună direct în urechi.Această tehnologie este utilă atunci când interacționează sau trebuie să acorde o atenție la mediul dvs., dar doriți să vă bucurați de muzică bună.

În plus față de a asculta muzică, puteți auzi, de asemenea, zgomotele din exterior (cum ar fi zgomote de trafic); prin Urmare, puteți experimenta o stare de maximă atenție și de a crește siguranța dumneavoastră, atunci când a alerga, de mers pe jos, sau o plimbare cu bicicleta.

În plus, acest titan-proiectat casca este extrem de flexibil și foarte ușoară, se poate îndoi cu ușurință, fără a rupe și nu este greu.

Este un foarte simplu de a utiliza setul cu cască, trebuie doar să așezați căștile în mod corect împotriva oasele craniului (nu de urechi).Conectați setul cu cască cu iPod-ul, iPad, MP 3 playere sau Smartphone-ul, telefonul mobil sau orice alt dispozitiv mobil cu tehnologie Bluetooth.

Titan Negru, îl puteți folosi pentru:

Exercițiu Cum ar fi alergatul, o plimbare cu bicicleta sau orice alt sport vă puteți simți nevoia să asculte în jurul tău atâta timp cât vă bucurați de muzică bună.Este foarte ușor și rezistent la transpirație.

Dacă utilizați de protecție a auzului , Deoarece poti purta dopuri de urechi si ca este o cască conducție osoasă permite ascultarea vibrațiile sonore în oase de temple și nu prin timpanele.

Dacă aveți probleme de auz Din moment perfect pentru persoanele cu probleme de auz deoarece, spre deosebire de casti normale, care sunt plasate pe sau în ureche și de a transmite undele sonore prin timpan, conducție osoasă căști nu supraîncărcați timpan.

Caracteristici:

Tehnologie conducție osoasă

Fără Fir: Bluetooth 4.1

Folosit pentru: LeakSlayer technology™Reduce Dramatic de sunet scurgeri

Persoane care lucrează într-un mediu zgomotos cu protecție auditivă.

Preset EQ tehnologie crește bass și reduce vibrațiile

Audrey Scrie: o voce care vă va ghida prin anumite etape

De viață a bateriei: 6 ore de muzica + sun

Sarcină maximă: 1,5 ore

Dur, flexibil si usor de transportat, titan bentita

Foarte ușor: Greutate: 41 grame

Rezistent la sudoare cutia include:

• 1 fir setul cu cască conducție osoasă

• 1 cutie de depozitare

• 1 cablu USB pentru încărcare

• 1 pereche de dopuri de urechi

  • Origine: AU(Origine)
  • Stil: Peste Ureche

Etichete: dacom p10, aftershokz caz, aftershokz trekz, eastin, conducție osoasă căști xiaomi, setul cu cască bluetooth onoare, remax hifi, philips shb4205, aftershokz, active pavilioane.

Scrie o recenzie

Wireless conducție osoasă cască-Titan Negru Aftershokz

Wireless conducție osoasă cască-Titan Negru Aftershokz

Scrie o recenzie

Produse similare