Produs nou

10 Role Pentru Banda de Hârtie Durabil Blând Adezivi Aur Negru Bandă Washi Banda 15MM

999 Produse

16.02lei

-37%

25.81lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte: 1、Design Unic: Această bandă washi vine într-o varietate de forme și negru foita de aur de modele pentru a lasa creativitatea strălucire.Se adaugă vitalitate rame foto, jurnale, telefon, cutii, produse cosmetice și de ambalaj cadou.

2、Durabil Versatilitate: banda poate fi sfâșiată de mână, este suficient de lipicios, poate adera la orice suprafață curată, și este ușor pentru a repoziționa.Banda poate fi folosit pe hârtie, obiecte și pereți.Ușor pentru a lipi și ușor să se rupă.Adezivul este ferm fixat.Adulți sau copii se vor distra cu această casetă audio.

3、Dorit Lipicioasă și Eliminare: hârtie Durabil, punct de adezivi, albumul nostru bandă se pot lipi de cele mai multe suprafețe curate și pot fi îndepărtate cu ușurință, fără nici o reziduuri lipicioase.

4、Practice de Utilizare: 10 role de aur negru și bandă de hârtie pentru copii, lucrate manual multi-culoare colorat banda de mascare set, culori multiple pentru DIY.

5、Decorative pentru a Utiliza: Decora telefonul caz, cutie de depozitare, birou, masă de cafea, și aparate de uz casnic, precum rame foto, sau de a face strălucitor arta de perete, folosind populare materiale metalice.

Caietul de sarcini: Nume: 10 Role de Aur Negru Bandă de Hârtie

Lungime: aproximativ 5m/16.4 ft

Grosime: convenționale

Substrat: hârtie Japoneză

Lățime: aproximativ 15mm/0,59 in

Greutate: aproximativ 105 g / 10 role

Domeniul de aplicare: rezervați mână decor

Lista De Ambalare:

10*Role de Banda

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Bandă Adezivă Tip: Bandă De Mascare
  • Numărul De Model: ronzing Hârtie

Etichete: data benzi washi, papetarie de ambalare bandă washi, bandă washi, mare de papetărie din hârtie, dosar a4 dimensiune, washi tapee de epocă, aur linie de bandă, zi, 15mm hub, washi tape aur mat.

Scrie o recenzie

10 Role Pentru Banda de Hârtie Durabil Blând Adezivi Aur Negru Bandă Washi Banda 15MM

10 Role Pentru Banda de Hârtie Durabil Blând Adezivi Aur Negru Bandă Washi Banda 15MM

Scrie o recenzie

Produse similare