Produs nou

Rola De Hârtie Igienică Suport Metalic Depozitare Interioară, Baie Decor Podea Accesoriu

999 Produse

54.09lei

-40%

91.67lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Oile drăguț de design Cap: Acest fantastic noutate titularul de toaletă rola aduce distracție pentru o soluție practică de depozitare.Designul elegant vă permite să construiască propriul dvs. de oaie de hârtie igienică.

CAPACITATE: Aceste ciudate hârtie igienică titularii pot stoca până la 5 role la o dată.Nu veți fi niciodată prins scurt din nou!O modalitate ușoară de a păstra toate dvs. de role într-un singur loc.

MATERIAL: Fabricat din negru oțel acoperit cu pulbere pentru a face rezistent la apă.O atingere de mare pentru o baie element.

De sine STATATOARE: nu Există nici o hassle atunci când vine vorba de montarea acestor băieți.Aceste suporturi pentru hârtie igienică sta acolo, autostrada oferindu-vă cu țesutul.

ROBUST PROSOP de HÂRTIE suportul de BAZĂ – Acest verticală suport prosop de hârtie este grea pentru convenabil de utilizat, robust de caracteristici de bază anti-alunecare design și greutate corespunzătoare pentru a rupe hârtia ușor și curat

CONVENABIL ROLA de HÂRTIE IGIENICĂ SUPORT Conceput pentru a elimina accidentale derulare și hârtie se pune, minunat pentru copii, iar oaspeții; ține în bucătărie sau baie ordonat și ușor de gestionat, și căutarea mare!

Caietul de sarcini:

Material: Fier

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune: 53.5x32.5x12.5cm / 21.06x12.8x4.92inch

Pachetul Include:

1 Bucată De Toaletă Rola Titular

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  • Numărul De Model: Titularul De Toaletă Rola
  • Material: Alte
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: articole de toaletă toalete, omul titularul de toaletă rola, titularul de hârtie de bucătărie, toaletă sistemelor de încălzire, suport, baie autocolant, wc portabil cutie de hârtie, rola de hârtie igienică bin, scaun de toaletă, știri titularul de hârtie, accesorii baie.

Scrie o recenzie

Rola De Hârtie Igienică Suport Metalic Depozitare Interioară, Baie Decor Podea Accesoriu

Rola De Hârtie Igienică Suport Metalic Depozitare Interioară, Baie Decor Podea Accesoriu

Scrie o recenzie

Produse similare