Produs nou

Rezistent la apa Cutie de Tesut pentru Hotel Baia Hârtie Igienică Suport role Mari de hârtie Igienică Țesut suport Dispenser

999 Produse

55.50lei

-36%

86.72lei

Adauga la lista de dorinte

【Caietul de sarcini】

Material: ABS

Culoare: Alb, Aur, Verde Clar

Dimensiuni: (L)X(W)X(H) 278X272X121mm /11"X11"X5"(aprox.)

【】 Caracteristici

● Montat pe perete, unghii-gratuit pentru instalare ușoară.

● Stil simplu, la modă și elegant aspect.

● Fereastră de observare pentru utilizarea volumului de prosoape de hârtie.

● Largă priză pe care o puteți trageți hârtia afară foarte ușor.

● Perfectă pentru utilizarea acasă sau aplicații comerciale, cum ar fi Hotel, Toaletă, Restaurant, Aeroport, Cladire de Birouri etc.

【Pachetul inclus】

1 X Rola de Hartie Dispenser(Hârtie NU sunt INCLUSE)

3 X Foaie de clar autocolant

1 X Set de Șuruburi accesorii

Instrucțiunea nu este inclus.Sper că o zi bună!

【】 Notă

- Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

- Vă rugăm să ia în considerare dimensiunile reale în listă ca imaginile sunt, în general, extins pentru a afișa detalii.

- Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

- Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Certificare: NICI unul
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: suporturi de hârtie

Etichete: omul titularul de toaletă rola, locație rola de hârtie igienică suport, toaletă sistemelor de încălzire, suport, wc portabil cutie de hârtie, titularul de hârtie igienică, baie țesutului caseta de bronz, actele de toaletă cutie de depozitare, wc vas wc, scaun de toaletă, știri titularul de hârtie.

Scrie o recenzie

Rezistent la apa Cutie de Tesut pentru Hotel Baia Hârtie Igienică Suport role Mari de hârtie Igienică Țesut suport Dispenser

Rezistent la apa Cutie de Tesut pentru Hotel Baia Hârtie Igienică Suport role Mari de hârtie Igienică Țesut suport Dispenser

Scrie o recenzie

Produse similare