Produs nou

NF AUDIO NA2 Dinamic Driver 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile În ureche Căști tamisa. receptionat.

999 Produse

408.80lei

Adauga la lista de dorinte

NF AUDIO NA2 Dinamic Driver 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile În ureche Căști tamisa. receptionat.

Descriere

Avantajele noastre

Cu mulți ani de experiență în proiectarea și fabricarea high-end personalizate căști, avem un număr mare de ureche impresii baze de date și special optimizat în funcție de canalul urechii .Mai multe suprafață curbată, mai complicat și mai scump matrite sunt destinate numai pentru o ergonomie mai bună, aducându-vă mai confortabil poartă.

Real design personalizat

Cu complicată design ergonomic, crus de helix sunt scufundate și cymba conchae este ridicat, ceea ce face mult mai confortabil de purtat, și nu va fi obosit de a purta pentru o lungă perioadă de timp, și, în același timp, obține o mai bună izolare de sunet efect.

Calitatea sunetului

Dublu circuit magnetic și dual cavitatea ESC dinamic driver, mai dinamic, mai multe detalii.

Design

Glazura de proces și pline de culoare de înaltă rezistență policarbonat scoici sunt mai ușoare și mai elegant.

Nou record de design de ambalaj vine cu o frumoasa geanta de depozitare.

A înțelege muzica, înțeleg căști va înțelege tuning

Experimentat producător de muzică melodii de muzica, melodii la căști, și este optimizat pentru muzica populară.Utilizați mijloace speciale pentru a crește frecvența scăzută a căștilor de mai jos 100Hz poate asigura nu numai ritmul și atmosfera de joasă frecvență, dar, de asemenea, nu interferează cu performanța de înaltă frecvență.Mijloc de frecvență vocală este remarcabil, care poate consolida performanță vocală în timp ce compensarea în ureche pierdere de inserție.Inovatoare de tuning circuit este adăugat pentru a obține un plus de tuning spațiu, mai bine polonez tonul, și de a spori expresia muzicală.

Atent compensată 4 seturi de aer presiune de echilibru de amortizare, ESC + ton, permite de sunet pentru a realiza un echilibru delicat, realist reproduce aspectul original de muzică, și apoi se trezi simpatic rezonanță.

Arta de Sunet—NF Audio MC2L-10 ESC dinamic driver

Integra tuning circuit

Ideea de tuning NA1 circuitul a fost bine primit.De data asta am integrat tuning circuit direct de pe această unitate dinamică a lustrui sunet mai precis pentru a obține o fără precedent experiență de ascultare.

Dual cavitatea design

Tradițional dinamic unitatea are un singur înapoi în cavitate.O suplimentare de spate cavitatea este adăugat la MC2L-10 pentru a controla presiunea aerului mai precis, ceea ce face diafragma mișcare lină, câmpul de sunet mai mare, iar detaliile de sunet mai bogat.

Tesla-clasa dublu circuit magnetic

Forța magnetică este sursa de energie pentru deplasarea bobinei.La MC2L-10 unitatea folosește un dublu circuit magnetic design.Două înaltă performanță pământuri rare magneți din neodim fier bor oferi un flux magnetic de mai mult de 1 Tesla, care, la rândul său, oferă o mai mare forță motrice, sensibilitate mai mare, și mai mult.Dinamică bună și tranzitorii performanță.

5 polimer compozit diafragma

spre deosebire de populare de mare rigiditate diafragme pe piață, MC2L-10 folosește o ușor, mediu rigiditate, moleculară mare compozite diafragma, care pornește de la sunet.Cu atent proiectat texturi, puteți obține un nivel redus de distorsiune și muzică bună performanță.

Precizia-proiectat acustice cavitatea

De înaltă rezoluție, de înaltă omnivor, trei frecvență echilibrată, ușor pentru a împinge telefoane mobile.

Dinamic cască de tuning, cavitatea reflecție și presiunea aerului echilibru între față și spate cavități sunt prioritățile de top.Bine-proiectat acustic intern structura poate reduce în mod eficient excesul de sunet reflectat și exprime mai bine emoțiile de muzica. 4 presiunea aerului de comandă de amortizare, mai bine regla presiunea aerului echilibru din față și din spate a cavității, face de frecvență joasă, plină de elasticitate, și de frecvență medie și înaltă frecvență sunt bogate în textură.Să te simți clare și transparente linii între vocale și instrumente, astfel încât fiecare cântec este îndepărtat, relaxați-vă și naturale.

Sună Plăcut, Pare Plăcut

Pe baza NF Audio mulți ani de experiență în căști personalizate de fabricație, NA2 este construit cu o ureche umană model, care are un estetic elegant aspectul și de remarcabila performanță acustică, făcându-l mai confortabil de purtat.În același timp, panoul se bazează pe limbajul de design ponturi chitara, transmite sentimente de NF Audio marca în crearea de muzică într-un mod simplu si elegant.

NA2 este responsabil pentru urechi

Depresia de coarne, umflatura a cornetelor barca, reduceri între tragus și unghiul de canalul urechii, mari și mici forme în cornetul nazal cavitate, și fiecare mic detaliu pentru o mai consistent experiență de ascultare.

NA2 este responsabil pentru frumusete

Fiecare linie este proiectat pentru a fi mai frumos și confortabil, și este rafinat si elegant din orice unghi.

Este cu adevărat o capodoperă pe care le puteți experimenta în viața ta, fără nici șocant asculta, gata de a te cufunda în bogat 3D stereo domeniu.

  • Nume De Brand: linsoul
  • Vocalism Principiu: Dinamic
  • Lungimea Liniei: 1.2 m
  • Stil: In-Ear
  • Buton De Control: No
  • Plug Type: Tip De Linie
  • Comunicare: Cu fir
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Sensibilitatea: 28dB
  • Control Al Volumului: No

Etichete: tin audio căști, bl05, spuma de sfat, nm2, nf audio nm2, iem căști, nf audio nm2 plus, philips shp9600, trn v30, iem căști cablu.

Scrie o recenzie

NF AUDIO NA2 Dinamic Driver 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile În ureche Căști tamisa. receptionat.

NF AUDIO NA2 Dinamic Driver 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile În ureche Căști tamisa. receptionat.

Scrie o recenzie

Produse similare