Produs nou

Copilul Bara De Protectie Snake 79" Patut Bara Pernă Pătuț Pentru Nou-Născuți Copii Copilul Calm Sleepping Păpuși Decor Pătuț Bara Pernă De Jucărie

999 Produse

62.60lei

-31%

92.04lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Lung Perna Dimensiuni: 79"* 4.3" / 200 * 10 cm, umplut cu ultra-subțire PP bumbac umplut cu spumă + captuseala pentru super soft touch, de siguranță și de protecție Pătuț cabina protejează vițeii și mâinile în condiții de siguranță și în patul este protejat.

2、Sale de proiectare în condiții de siguranță vă permite copilul pentru a avea o noapte bună de somn și pentru a preveni coliziunile.Acesta poate fi utilizat în toate patuturi pentru copii, leagăn și paturi pentru copii.

3、de Înaltă calitate și durată lungă de viață materiale care sunt usor de intretinut: bumbac, captuseala: tesatura Lycra, umplutura: bumbac.Poate fi scos si curatat.

4、De la nașterea copilului la copilarie, pat gard este folosit pentru a crea un mediu confortabil si sigur, care poate fi acceptat ca un copil poziția așezat.

5、Pentru copilărie, utilizarea confortabila a Barei de protecție Șarpe perne pentru timpul poveste, joc de timp și de somn.

Produs stil: roz rombic, nori gri

Material: bumbac

Imprimare si vopsire proces: activ, imprimare si vopsire

Dimensiunea produsului: diametru de 11cm lungime 200cm 79"*4.3"

Greutate: aproximativ 500g

Lista de ambalare: 1 buc/sac

Timp de Perna Dimensiuni: 79"* 4.3" / 200 * 10 cm, umplut cu ultra-subțire PP bumbac umplut cu spumă + captuseala pentru super soft touch, de siguranță și de protecție Pătuț cabina protejează vițeii și mâinile în condiții de siguranță și în patul este protejat.

Sale de proiectare în condiții de siguranță vă permite copilul pentru a avea o noapte bună de somn și pentru a preveni coliziunile.Acesta poate fi utilizat în toate patuturi pentru copii, leagăn și paturi pentru copii.

De înaltă calitate și durată lungă de viață materiale care sunt usor de intretinut: bumbac, captuseala: tesatura Lycra, umplutura: bumbac.Poate fi scos si curatat.

De la nașterea copilului la copilarie, pat gard este folosit pentru a crea un mediu confortabil si sigur, care poate fi acceptat ca un copil poziția așezat.

Pentru copilărie, utilizarea confortabila a Barei de protecție Șarpe perne pentru timpul poveste, joc de timp și de somn.

  • Dimensiune: Other
  • Intervalul De Vârstă: 3-6y
  • Gen: Unisex
  • Model Tip: Desene animate
  • Clasificarea: Pat Bara
  • Numărul De Model: Bara
  • Material: Bumbac

Etichete: băieții pat decor, babay patut bara, jucarie pisica, pat de rezerva, joc șarpe de cauciuc, copilul durerea perna, fata de perna, Pat Bara, toddlee pat bara, miezul pernei.

Scrie o recenzie

Copilul Bara De Protectie Snake 79

Copilul Bara De Protectie Snake 79" Patut Bara Pernă Pătuț Pentru Nou-Născuți Copii Copilul Calm Sleepping Păpuși Decor Pătuț Bara Pernă De Jucărie

Scrie o recenzie

Produse similare