Produs nou

Tuya Smart Home Sistem de Alertă de Securitate WIFI/Bluetooth Plasă SIG Senzor de Miscare PIR Pasiv cu Infraroșu Detector de Alarmă Alarmă Antifurt

999 Produse

53.31lei

-26%

72.06lei

Adauga la lista de dorinte

Achiziționarea Note!

Bluetooth PIR senzor de mișcare trebuie să lucreze cu un Tuya Bluetooth Plasă SIG Poarta de acces(Hub).Bluetooth senzor nu notificări împinge, fără poartă !Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a cumpara cel mai nou Bluetooth Plasă SIG gateway dacă nu aveți unul !

Cum functioneaza senzorul de mișcare PIR munca?

Senzorul de mișcare PIR poate ajuta să monitorizeze casa ta 24/7 neîntreruptă, astfel încât să puteți descoperi intruși în timp, chiar și sunteți în afara.Dota cu Bluetooth Plasă SIG Gateway-ul, odată ce senzorul de mișcare detectează cineva, acesta va trimite un mesaj de alarmă pentru smart gateway-ul, gateway-ul va trimite-l la router, apoi router-ul trimite o notificare la telefon inteligent(App).

Caracteristici Produs:

【Control de la Distanță APP】Simplu descărcați APLICAȚIA "Smart Life/Tuya Inteligent", în App Store sau Google Play adăugați dispozitivul pentru a detecta mișcarea corpului uman.De securitate acasă în mână tot timpul. *Wifi senzor de mișcare nu are nevoie de hub, în timp ce Bluetooth senzor de mișcare trebuie să lucreze cu Bluetooth Plasă SIG hub-ul/gateway-ul. 【Avansat Senzor de Mișcare】PIR detectează corpul uman sau animale care sunt în mișcare, 120° unghi de detecție, 5m distanta de detectie, se poate realiza monitorizarea în timp real de zi sau de noapte. 【Alertă de urgență Împingeți】Funcția atunci Când există mișcare detectat, notificări de alertă va fi împins la telefon, să fie conștienți de ceea ce se întâmplă la domiciliu, chiar și atunci când sunteți departe. 【Înregistrări de istorie de Urmărire】puteți urmări istoricul de senzor de activități. 【Performanță puternică & Ultra-lung Timp de Așteptare】Timp de transmisie la distanță, de înaltă sensibilitate și de puternică semnal de rețea.Ultra-lung timp de așteptare.Alimentat de 3pcs(Wifi)/Bluetooth(2 buc) baterii de 1,5 V(nu sunt incluse), poate dura 5-6 luni.

Caietul de sarcini:

Numărul de Model: CS-WFPIR(WIFI); CS-BMPIR-SIG(Bluetooth) Alimentare: 3*AAA baterii de 1,5 V(WIFI) / 2*baterii AAA 1.5 V(Bluetooth).Bateriile nu sunt incluse in pachet.Standby Curent: 20uA Timp de așteptare: 5-6 luni (declanșare de 15 ori/zi) App Push Notification Interval de Timp: 3 minute Unghi De Detecție: 120° Distanța de detecție: 5m Conexiune Wireless: WIFI 2.4 GHz / Bluetooth Plasă de SIG Raza de Conexiune Bluetooth(Între senzorul de mișcare PIR și Gateway): 35m(zonă deschisă); 12m(două ziduri între ele) APP: Smart Life/Tuya Inteligent Mobile sistem de OPERARE Necesar: Android 4.1/iOS 9.0 sau mai târziu Material: Superioare ABS Temperatura de Operare: -20℃~60℃ Umiditate De Operare: 10% ~90% Element Dimensiune: Aprox. 6.3 * 6.3 * 2.2 cm(L*W*H) Element Greutate: Aprox. 51g / 1.8 oz

Conținutul Pachetului:

1 * Senzor de Mișcare PIR 1 * Set de Autocolant 1 * Manual De Utilizare(Engleza)

App De Control De La Distanță

Simplu descărcați APLICAȚIA "Smart Life/Tuya" pe IOS și Android pentru a adăuga dispozitivul pentru a detecta mișcarea corpului uman * Bluetooth senzor de mișcare trebuie să lucreze cu Bluetooth Plasă SIG hub-ul/gateway-ul.

De Detectare A Mișcării

Detecta distanța este de 5 metri.Fie zi sau noapte pot fi rel-monitorizarea în timp.

APLICATIE telefon inteligent în timp real monitor

Viața inteligentă sau Tuya APLICAȚIE în timp real de monitorizare și control.

120°Unghi De Detecție

Set Scenarii

Simți că nu este convenabil pentru a porni lumina pe timp de noapte?Dacă ați instalat WiFi inteligent comutator de lumină,odată ce senzorul de mișcare detectat, tu,lumina va fi pornit în același timp, și vă puteți bucura de luminozitate dintr-o dată.

Wi-Fi, Senzor de Mișcare foloseste 3pcs Baterii AAA

Bluetooth Senzor de Mișcare utilizează 2 buc Baterii AAA

Șansă Reală

  • Unghi De Detecție: 120°
  • Camera Echipat:
  • Numărul De Model: CS-BMPIR-SIG
  • Telefon mobil sistem de OPERARE Necesar:
  • Gama De Detectare: 5m
  • Greutate netă:
  • APP:
  • Tip Conexiune:
  • Temperatura de lucru:
  • Dimensiuni:
  • Certificare: ROHS
  • Nume De Brand: CUSAM
  • Starea de Asamblare:
  • Timp De Așteptare:
  • Standby curent:
  • Compatibilitate:
  • Origine: NC(de Origine)
  • Alimentare:

Etichete: senzor wifi, alarma kerui, comutator tuya, bluetooth primit, plasă de router, mișcare senzor pir, ușa tuya inteligent, aqara, moeshouse comutator, sonoff fob.

Scrie o recenzie

Tuya Smart Home Sistem de Alertă de Securitate WIFI/Bluetooth Plasă SIG Senzor de Miscare PIR Pasiv cu Infraroșu Detector de Alarmă Alarmă Antifurt

Tuya Smart Home Sistem de Alertă de Securitate WIFI/Bluetooth Plasă SIG Senzor de Miscare PIR Pasiv cu Infraroșu Detector de Alarmă Alarmă Antifurt

Scrie o recenzie

Produse similare