Produs nou

MT1 de la Distanță de Control 2.4 G Wireless de Voce Aer Mouse-ul IR de Învățare Pentru Tv Box Suport Windows, Android, IOS, Linux

999 Produse

38.32lei

-17%

46.17lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

2.4 G tastatura funcția

Infraroșu funcția de tastatura

La Airmouse funcția (dacă este cazul)

Funcția de control Vocal

Infraroșu funcția de învățare(poți afla prin butonul "power")

Funcția de iluminare din spate cu LED

Instrucțiuni de conectare:

(telecomandă și receptor sunt deja asociat înainte de ambalat, procedați după cum urmează atunci când telecomanda si receptor nu poate fi conectat.)

După ce introduce pe receptor într-UBS interfață, țineți apăsat butonul "ok" și "întors" buton de pe telecomandă, în același timp, timp de aproximativ 3 secunde intră în modul de asociere.

În acest moment LED-ul roșu intermitent rapid intră în modul de asociere, lumina led-ul roșu de oprire intermitent pentru a indica faptul că asocierea este de succes.

În decurs de 1 minut asocierea reuși, lumina led-ul roșu de oprire intermitent; Dacă este asociat eșec, acesta va intra în modul sleep în doar 15 secunde.

LED indicator de stare:

Nu asociat: lumina roșie clipește lent; apăsați o dată, lumina roșie va clipi o dată și țineți apăsat butonul de lumină vor rămâne pe.

Asocierea: apăsați o dată, lumina roșie va clipi o dată și țineți apăsat butonul de lumină vor rămâne pe.

Controlul vocal este activat: lumina roșie clipește lent.

Baterie descărcată: lumina roșie clipește rapid.

Cursorul de reglare a vitezei:

De la lent la rapid: apăsați și mențineți apăsată tasta " ok " și " + " butoane în același timp, să le elibereze după lumina roșie clipește lent de două ori, viteza de creștere la un nivel bazat pe original.

De la rapid la lent: apăsați și mențineți apăsată tasta " ok " și " - " butoane în același timp, să le elibereze după lumina roșie clipește lent de două ori, viteza scădea un nivel bazat pe original.

Cursorul Mouse-ului are 4 niveluri de viteză în total, valoarea implicită este al treilea nivel (primul nivel este cel mai lent, cel de-al patrulea nivel este cel mai rapid); când viteza fii regulament la cel mai mic sau cel mai rapid, led-ul nu va face instrucțiunile.

La airmouse de calibrare(face după cum urmează atunci când cursorul se mută de control):

Calibrarea manuală: apăsați și țineți apăsat butonul "ok", pus bateria, lăsați telecomanda pe masă și rămâne încă ,după un timp, lumina led-ul roșu clipește lent de 3 ori pentru a finaliza calibrarea manuală, led-ul se stinge lumina.

Stand-by și modul de repaus:

Nu asociat: niciunul operațiune timp de 15 secunde pentru a intra în modul sleep.

Asocierea: eșua pentru asociere în 60 de secunde, airmouse va intra în modul sleep în mod direct.

La airmouse activa in procesul de împerechere: Niciunul funcțiune în 15 secunde, acesta va intra în modul sleep.

La airmouse opriți în procesul de asociere: Niciunul operațiune timp de 15 secunde, acesta va intra în modul sleep.

La airmouse on-off instrucțiuni cheie:

Reîncărcare: airmouse este pe.

Trezi mouse-ul din modul de repaus: a reveni la starea înainte de somn (modul De-mouse-ul este pe înainte de modul de somn asa ca trezeste-te pentru pe, mouse-ul este oprit înainte de modul de somn asa ca trezeste-te pentru off)

360° fără fir funcția de control vocal:

Google voice assistant desăvârșit omnibearing sprijini acest airmouse: vorbesc la o dată, să reacționeze imediat.

Cheie specială funcția de instrucțiuni:

butonul "ok": când ai mouse-ul pe butonul din stânga este butonul "ok", atunci când mouse-ul de aer jos, pe "enter" buton este butonul 'ok'.

Scurt apăsațibutonul de a șterge, timp pressfor 3 secunde pentru a activa/dezactiva funcția de iluminare din spate.

Giroscop funcția de instrucțiuni:

Cu giroscop funcției: apăsați scurt butonul pentru a porni/opri airmouse funcție.

Fără giroscop funcției: apăsați scurt butonul pentru a activa/dezactiva cursorul virtual funcție, utilizați tasta de direcție pentru a controla cursorul virtual.

Infraredlearning funcția:

Apăsați lung butonul de alimentare, roșu, lumina rămâne lumină, eliberați-l când lumina roșie transforma lent intermitent în 3 secunde, lumina roșie ține de iluminat, telecomanda intra în infraroșu modul de învățare.

Scopul infraroșu receptor de telecomanda TV pentru airmouse, apăsați butonul "power" odată, lumina roșie a airmouse ieși după fulger rapid de 3 ori, apoi ai terminat cu infraroșu de învățare.(dacă ai de învățare în timpul nepereche timp, lumina roșie se va stinge în 1 secundă și apoi se va încetini rapid a arătat nepereche.Dacă ai de învățare în timpul împerecherii timp, lumina roșie se va stinge în 1 secundă și a arătat nimic.)

Nu reușesc să infraroșu învățare, airmouse renuntat infraroșu învățare-starea automat în 30 de secunde.

Clar infraroșu cod:

Apăsați lung și în același timp pentru 5 secunde, lumina roșie quick flash indica clar învățat infraroșu cod și de a restabili setările din fabrică.

Indicator baterie descărcată:

Atunci când bateria este sub 1,9 v, flash de lumină roșie indică un nivel scăzut de putere.

Specificație de produs

Modul de transmisie: 2.4 G wireless

Distanta de transmisie: >10 metri.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: mt1
  • Frecvența: Alte
  • Pachet: No
  • Certificare: NICI unul
  • Utilizarea: Universal
  • Comunicare Wireless: Wifi
  • Nume De Brand: LEORY
  • Sprijin APP: No

Etichete: air mouse-ul xiaomi, mouse-ul de aer, clona mână, suport de perete, mini pc-ul ferestrei, proiector unitate, iptv ir, lg pc de la distanță, fujicom control de la distanță, nvidea shield tv.

Scrie o recenzie

MT1 de la Distanță de Control 2.4 G Wireless de Voce Aer Mouse-ul IR de Învățare Pentru Tv Box Suport Windows, Android, IOS, Linux

MT1 de la Distanță de Control 2.4 G Wireless de Voce Aer Mouse-ul IR de Învățare Pentru Tv Box Suport Windows, Android, IOS, Linux

Scrie o recenzie

Produse similare