Produs nou

ABM Melrose Esențiale Organice Green Superfood Nutrienți WheatGrass Spirulina Pulbere de Slabit Femeile de Sănătate Wellness Fibre Dietetice

999 Produse

122.23lei

-49%

244.45lei

Adauga la lista de dorinte

ORGANICE IARBA DE GRAU PULBERE 200G

Melrose Organice iarba de Grau este un sănătos green superfood făcută din praf de frunze deshidratate de crescut organic tineri plantele de grâu, oferind un supliment bun pentru diete deficitare în legume verzi.Iarba de grâu conține în mod natural de fibre alimentare, minerale, vitamine, antioxidanti, clorofila si acid folic, o vitamina B, esentiala.

- Sursă de antioxidanți, vitamine și minerale

- Suporta detoxifiere

- Bună sursă de fier și acid folic

Acest lucru ușor de utilizat pulbere face obtinerea de substante nutritive esentiale ușor.Trebuie doar să adăugați Melrose Esențiale Organice Verde în apă, dimineața smoothie, mic dejun, bea sau se presara-l in retetele tale preferate pentru un mod sănătos de nutritiv boost.Încercați una dintre retetele noastre de mai jos!

Doza pentru adulți: 1 linguriță în apă, smoothie sau băutura preferată.Poate fi luat de mai multe ori pe zi.

Copii 6-12 ani: ½ doza pentru adulți.

Organic de germeni de Grâu (Triticum aestivum) Pulbere, Organic, Iarba de Orz (Hordeum vulgare) - Pulbere, Organice Chlorella (Chlorella vulgaris) Pulbere, Organic Spirulina (Spirulina platensis) - Pulbere.

Nu conține arome, coloranți sau îndulcitori.

În condiții de siguranță pentru a utiliza în timpul sarcinii și alăptării.

DE CE VA PLACE

Melrose Esențiale Verde este o sursa hranitoare de nutrienților pe bază de plante pentru detoxifiere, energie, de susținere a sistemului imunitar și producerea de celule sanatoase.Acesta este conceput pentru a combate efectele toxinelor din mediu, stresul, și alte modern-zi de poluanți și de a promova o sănătate optimă, în mod natural.

Cele MAI NUTRITIVE ALIMENTE DENSE DE PE PLANETĂ - Spirulina este un rege printre super cu o concentrație mare de substanțe nutritive, inclusiv proteine, vitamine, potasiu, magneziu, si fier.Sa impresionantă de nutrienți profil face spirulina un excelent supliment alimentar pentru oamenii de pe vegetarian sau vegan diete.

ACCEPTĂ DETOXIFIERE - Chlorella este un puternic demachiant și antioxidant care ajută la detoxifierea radicalilor liberi și a poluanților în sânge și le elimină din organism.Aceasta poate ajuta organismul de a lega și de a elimina metalele grele.

ALCALINIZAREA ȘI ANTI-INFLAMATORII - o combinație de iarba de orz și de grâu oferă o doză concentrată de hranitoare anti-inflamatorii și alcalinizante nutrienți care susțin o sănătate bună.Cercetarile sugereaza ca spirulina are efect antioxidant și inflamație a incendiilor proprietăți de asemenea, precum și capacitatea de a ajuta la reglarea sistemului imunitar.

MARE SURSĂ DE PROTEINE, FIER SI acid FOLIC - Chlorella este o sursă de proteine care conține toți cei nouă aminoacizi esențiali.Chlorella este bogat in fier, vitamine B si este o sursa excelenta de vitamina C, care te ajută să absorbi fierul.

100% BUN PENTRU TINE, în mod NATURAL - Melrose nutrienți pulberi sunt făcute fără coloranți artificiali, arome, conservanți sau îndulcitori, și sunt fabricate în Australia, la noastre de stat-of-the-art TGA-a aprobat facilitatea de fabricație.Acestea sunt gluten-free, cușer, și vegan.

100% AUSTRALIAN CERTIFIED ORGANIC - Am meticulos sursa numai cele mai bune ingrediente, folosind Australian organice ori de câte ori este posibil.Toate produsele noastre sunt produse în Australia, la noastre de stat-of-the-art TGA-a aprobat facilitatea de fabricație.

Potrivit Biroul Australian de Statistică, doar 7,5% dintre persoanele cu vârsta de peste 18 ani consuma suficiente legume pentru a satisface dietetice orientarea obiectivelor.Melrose Esențiale Organice Verde este un sănătos amestec de 100% organice verzi pulberi, inclusiv iarba de grau, iarba de orz, chlorella și spirulina.Ideal pentru cei ale căror diete poate fi lipsit în legume verzi, acest super formula este dotat cu fitonutrienti care susțin sănătatea celulară, alkalise și detoxifierea celulelor sanguine, și alimentează organismul cu energie naturală.

  • NET WT: 200ml
  • Eficacitatea: Minerale
  • Numărul De Model: green superfood
  • Tip De Element: Crema
  • Function3: Sursă bună de fier și acid folic
  • Proprietate: fibre alimentare
  • Utilizarea: Fata
  • Gen: Unisex
  • Function1: Sursă de antioxidanți
  • Funcția4: produse de sănătate și wellness
  • Function2: Acceptă detoxifiere
  • Ingredient: iarba de grau, iarba de orz, chlorella
  • Avantaj: Esențiale Organice Verdeturi
  • Origine: Australia Melrose
  • Țara/Regiunea de Fabricație: Australia
  • Beneficii: bogate în substanțe nutritive green superfood
  • Caracteristică: 100% organic verde pulberi
  • Nume De Brand: YourLove
  • Sigur de a utiliza: femeile gravide și care alăptează
  • detalii: Vitamine

Etichete: spiruline franța, chlorella bărbați, respirația metru, storcator de grau, chlorella, iarbă artificială pulbere, supliment, alimentar spirulina, iarba de grau, melrose.

Scrie o recenzie

ABM Melrose Esențiale Organice Green Superfood Nutrienți WheatGrass Spirulina Pulbere de Slabit Femeile de Sănătate Wellness Fibre Dietetice

ABM Melrose Esențiale Organice Green Superfood Nutrienți WheatGrass Spirulina Pulbere de Slabit Femeile de Sănătate Wellness Fibre Dietetice

Scrie o recenzie

Produse similare