Produs nou

39 BUC Cărți de Tarot Sfârșitul Secolului Kipper Tarot Masă Bord Punte Carte de Joc Pentru Familie Adunare de Partid a Juca Jocuri de cărți

999 Produse

27.75lei

-31%

40.22lei

Adauga la lista de dorinte

Fin de Siècle Kipper Ciro Marchetti Tradițională germană ghicit punte la rândul său, a secolului al 19-lea în Anglia Victoriană

Puncte: 1、Mai buna Alegere: tabla De joc carte este cel mai bun joc de petrecere pentru tine si prietenii tai.

2、Versiune Completă în limba engleză: după Cum știți, multe cărți de tarot a Chineză și versiunea în limba engleză, a noastră este în plină engleză, uimitor!

3、nd versiunea în limba engleză, a noastră este în plină engleză, uimitor!Joc de divertisment: tabla De joc carte este cel mai bun divertisment pentru prieteni.

4、Imagini Vii: imagini Vii vă ajută să vă aliniați cu elementele.Te va iubi acest joc card.

5、Dezvoltarea Istoria: În această extins aurit punte cu trei carduri suplimentare, imagini bogate spune poveștile a lucrătorilor, precum și bogat în timpul revoluției industriale.Folosind realitate augmentată, prin aplicația Aurasma, Ciro a adus cărțile la viață uimitoare, noi moduri.Ghid cu interpretări de trei colaboratori de specialitate.

Caracteristici:

1.Cea mai buna Alegere: Cel mai bun joc de petrecere pentru tine si prietenii tai.

2.Versiune completă în limba engleză: după Cum știți, multe tarot este Chineză și versiunea în limba engleză, a noastră este plină engleză, Uimitor!

3.cel mai bun divertisment pentru prieteni

4.în cazul în care imagini vii vă ajută să vă aliniați cu elemente

5.În această extins aurit punte cu trei carduri suplimentare, imagini bogate spune poveștile a lucrătorilor, precum și bogat în timpul Revoluției Industriale.Folosind realitate augmentată, prin aplicația Aurasma, Ciro a adus la Fin de Siècle cărțile de viață uimitoare, noi moduri.Ghid cu interpretări de trei colaboratori de specialitate.

Cuprinde 39 de cărți.

Despre Produse:

În această extins aurit punte cu trei carduri suplimentare, imagini bogate spune poveștile a lucrătorilor, precum și bogat în timpul Revoluției Industriale.Folosind realitate augmentată, prin aplicația Aurasma, Ciro a adus la Fin de Siècle cărțile de viață uimitoare, noi moduri.Ghid cu interpretări de trei colaboratori de specialitate.

Cuprinde 39 de cărți.

Numărul de foi: 39 foi

Dimensiuni: 10*7.5*2.5 cm

Greutate: 130g

Limba: Engleză

Caietul de sarcini: Instrucțiuni pentru a trimite clienții în format PDF

Lista de ambalare:

Tarot *1

Caietul de sarcini: Instrucțiuni pentru a trimite clienții în format PDF*1

  • Avertizare: tabla de joc
  • Numărul De Model: cărți de tarot
  • Certificare: China certificate (3C)
  • Nume De Brand: MezoJaoie
  • Tema: Fantasy & Sci-Fi
  • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până

Etichete: pachet de pluș, joc, tarot de punte, albastru tabla de joc, tabla de joc, tabla de joc playmat, punte de tarot, tarot, cărți de tarot mundi, dixit.

Scrie o recenzie

39 BUC Cărți de Tarot Sfârșitul Secolului Kipper Tarot Masă Bord Punte Carte de Joc Pentru Familie Adunare de Partid a Juca Jocuri de cărți

39 BUC Cărți de Tarot Sfârșitul Secolului Kipper Tarot Masă Bord Punte Carte de Joc Pentru Familie Adunare de Partid a Juca Jocuri de cărți

Scrie o recenzie

Produse similare