Produs nou

Tynex DuPont 4buc/Capete pentru Periuta de dinti de Înlocuire Electric Capete de Periuțe de dinți cu peri Moi Îngrijire Curățați Perie de dinti Capete

999 Produse

41.29lei

-49%

82.54lei

Adauga la lista de dorinte

Cumpărătorul Show

Tynex DuPont 4buc/Perie de dinti Electrica Capete de Înlocuire Electric Capete de Periuțe de dinți cu peri Moi Îngrijire Curățați Perie de dinti Capete

Caracteristici:

1,folosind importate de blană, poate curăța bine de albire a dinților, în timp ce masaj gingii sensibile;

2,perie rotunda de jos: delicat si dulce, sa nu raneasca gingiile;

3,dual-arc proiectare structura: mai potrivite pentru suprafața dintelui, pe deplin curatarea dintilor;

4,Sonic periuta de dinti este potrivit pentru toți dinții, gingiile, parodontale, și limba bacterii.E bun tratamentul și prevenirea efect asupra bolilor orale comune, cum ar fi parodontoza, gingivite si sangerari gingivale.

Denumire Produs: Perie De Înlocuire Perie De Cap

Brand: SmartSonic +

Material: ABS + Material de Calitate Alimentară

Marimea capului: 89 * 16.5 mm

Aplicabile model: SmartSonic + T3 T5 T6 T8 T9 T10

Sugestie: Schimba perie de cap la fiecare trei luni

DESPRE TRANSPORT

1) transport maritim internațional depinde foarte mult de Poștă și obiceiurile locale.Uneori,probabil că va dura mai mult timp pentru a ajunge,în special în timpul sezonului de vacanta.

2) în General,toate elementele sunt expediate prin Funkit.ro Standard de Transport, cu excepția produselor lichide.Dacă preferați EMS sau alte accelerate servicii de transport maritim,vă rugăm să ne contactați pentru o cotație de preț înainte de a cumpăra.

3) taxe de Import,impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

4) Dacă ați primit un incorecte,avariate,defecte,sau elementul nu așa cum este descris,vă rugăm să ne observe la o dată pentru a schimba sau returna.

SERVICIILE NOASTRE

1) satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să ne lăsați un P ositive F eedback și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2) Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ÎNAINTE de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3) Ne-ar oferi cadouri și discount dacă partajați produsele noastre pe VK,Facebook,Twitter, YouTub e, Pinterest, Instagram, iTao etc.

  • Dimensiune: 8.5x1.5cm
  • Tip De Element: Periuțe De Dinți, De Cap
  • Cantitatea: 4buc
  • Numărul De Model: TTb
  • Grupa De Vârstă: Adulți

Etichete: sirocco piese de schimb, wellness capete de periuta de dinti, b orală perie de cap, fairwill capete de periuta de dinti, cablu dupont, fuzibil, periuta de dinti electrica de stocare, dupont de sex masculin brose, cap de periuta de dinti, conector dupont.

Scrie o recenzie

Tynex DuPont 4buc/Capete pentru Periuta de dinti de Înlocuire Electric Capete de Periuțe de dinți cu peri Moi Îngrijire Curățați Perie de dinti Capete

Tynex DuPont 4buc/Capete pentru Periuta de dinti de Înlocuire Electric Capete de Periuțe de dinți cu peri Moi Îngrijire Curățați Perie de dinti Capete

Scrie o recenzie

Produse similare