Produs nou

China Fengshui Alamă Yuanbao Bani Crab, Crabi Statuie

999 Produse

188.96lei

-47%

363.38lei

Adauga la lista de dorinte

Culoare : imagine

Dimensiuni:Lungime:13 cm Latime:11,5 cm Inaltime:8cm

Greutate:0.55 KG

Material: Bronz

Vă urez bun venit la magazinul meu :

Dacă ar trebui să aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Și vă mulțumim pentru căutarea.

Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, de culoare de imagini pot fi ușor diferite de pe monitor din cifra în sine, dar am făcut meu cel mai bun pentru a captura așa cum este.Si cel putin pe monitorul meu, culoarea este un meci perfect.Negru de bază nu este parte la această licitație.

Origine: Tibet

Costul de transport maritim de către EMS / Fedex / DHL (7-12 zile):Gratuit

Combine Shipping Discount:(Cumpara mai mult de a Salva mai mult)

Cumpara 2-3 elemente o dată vă putem oferi o reducere de 5% la preț ,

Cumpara 4-6 elemente o dată vă putem oferi o reducere de 10% la pret ,

Cumpara 7-10 elemente capabil de a obține 20% reducere la preț.

Peste 10 elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail cerere, mai ales pentru preț !

De asemenea, dacă sunteți de licitare alte elemente de-al meu, și vreau să le combine împreună pentru a salva taxa de transport maritim, vă rugăm să mi e-mail, voi aștepta până când toate dvs. de licitare este finalizată.Fiecare obiect va fi învelit cu grijă cu spuma pentru un presupus prejudiciu în timpul transportului.Puteți adăuga $5 la total, ca taxa de asigurare în cazul în care este pierdut sau rupt.Noi oferim

două opțiuni de livrare: FedEx & EMS (Express Mail Service), rapid și în condiții de siguranță în întreaga lume moduri.Veți fi informat cu numărul de urmărire după ce coletul a fost trimis.Acceptam plata moduri:

Plățile

Am accepte următoarele forme de plată: Alipay

Dar, dacă aveți o problemă pe această metodă, vă rugăm să contactați-mă și Dacă sunteți câștigătorul final al acestui articol, vă rugăm să acorde termen de 7 zile.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă de licitare pe alte elemente noastre și doresc să combine shipping, doar lasa-ne, va vom trimite un combinat factura la tine.

INFORMAȚII DE TRANSPORT MARITIM:

-----------------------------------------------------------------------------

Check out nostru rezonabil ratele de transport maritim !

(1) preturile Noastre de transport incluse următoarele costuri: de Asigurare și de Transport maritim predarea Taxe numai.

(2) Toate produsele sunt ambalate profesional pentru siguranța Livrare.

(3) Comenzile vor fi expediate în termen de 72 de ore de la confirmarea plății (cu excepția week-end).

(4) nu Avem nava a P O Cutii fără o adresă de stradă.Fără excepții.

(5) vă Rugăm să încercați cele mai bune noastre de a ne oferi dreptul dumneavoastră de contact numele, adresa cu numar de telefon pentru transport de pachete, Toate informațiile dvs. va fi de a păstra confidențialitatea.

-----------------------------------------------------------------------------

Retur:

Toate element va fi ambalat de specialitate cu puternice ambalare pentru transport maritim și de Înaltă calitate de elemente pentru a ajunge să ai 100% fericit.

dacă pentru orice motiv nu sunteți complet satisfăcut, pur și simplu anula în termen de 30 de zile de la aplicare pentru o rambursare completă.elementul trebuie să fie în starea inițială.

STAREA produselor RETURNATE: Ca a primit.ORIGINAL

SE ÎNTOARCE PERMIS: Numai dacă este diferit de descrierea mai mare sau rupte.

CALENDARUL DE RETURNARE :Produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile.

NOTIFICARE VÂNZĂTOR ÎNAINTE de a se ÎNTOARCE : Vom încercarea de a face 100% Fericit.

Fotografii și alte computerul poate fi de rezoluție, sau fotografii nu pot fi în măsură să reflecte în mod clar de culoare exact ca un rezultat de listare de camere, de iluminat și de alți factori, pot exista diferențe subtile de culoare , în natură Prevalează, cum ar fi culoarea este în cauză, nu indice, dacă nu sunt deteriorate bunuri, nu o înlocuire, restituire, cred că de două ori.

-----------------------------------------------------------------------------

Ne reînnoim angajamentul nostru:

·Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care ați achiziționat, puteți să ne contactați oricând după încheierea licitației.vom da 100% servicii satisfăcătoare

·Compararea cu 7 zile sau 10 zile de garantare, oferim "Nici o Scuză Restituire" de serviciu și Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă vom comunica cu tine ASAP, puteți reveni și modifica elemente sau pentru a obține o rambursare completă la primirea articolului.

·Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de a conecta mine.Ne vom strădui să-și îndeplinească ofertanții satisfacție.

·Vă încurajăm să ne contactați în toate cazurile, vom încerca întotdeauna pentru a ajuta clienții noștri și de a vă asigura că sunteți mulțumit cu tranzacția.

**Sunt foarte fericit pentru a obține șansa de a atinge toate prieteni din lume.Putem de transport prin transport maritim care au scopul de en-gros de peste 10 articole si va Vom oferi un preț special de către privat.Va rog sa ma adaugati la favorite vânzător și nu ezitați să sfaturi dacă aveți orice interesant.Suntem în căutarea față de lume coopera și de afaceri pe termen lung-navă. **

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Material: Cupru
  • Caracteristică Regională: China
  • Tema: Animale

Etichete: alamă pisica, Rășină moderne statuie, decor statu, crab decor, alamă decor, alamă sculptura, animale de companie ceai, Alama, alamă figura, cupru figurina.

Scrie o recenzie

China Fengshui Alamă Yuanbao Bani Crab, Crabi Statuie

China Fengshui Alamă Yuanbao Bani Crab, Crabi Statuie

Scrie o recenzie

Produse similare