Produs nou

1buc Glezna Bretele Respirabil Suport Confortabil Glezna Stabilizator cu Compresie Folie de Sprijin Adecvate pentru Bărbați și Femei Sport

999 Produse

13.50lei

-40%

22.50lei

Adauga la lista de dorinte

RM17744605850263291

Unitate:1buc

Notă: cantitatea din acest produs este 1buc, nici la stânga și la dreapta jos diferențe, dacă vă deranjează, vă rugăm să fie precauți pentru a achiziționa

Material: nylon, spandex, silicon

Culoare: portocaliu/verde/roz/gri

Marimea M:

Lungime: 24cm/9.4 inch

PÂNĂ Circumferinta: 20cm/7.9 inch

Jos Circumferinta: 16cm/6.3 nch

Potrivit pentru Europa mărimea piciorului 35-40

Dimensiune L:

Lungime: 24cm/9.4 inch

PÂNĂ Circumferinta: 22cm/8.7 inch

Jos Circumferinta: 18cm/7inch

Potrivit pentru Europa picior marimea 41-43

Marimea XL

Lungime: 24cm/9.4 inch

PÂNĂ Circumferinta: 24cm/9.4 inch

Jos Circumferinta: 20cm/7.9 inch

Potrivit pentru Europa mărimea piciorului 44-47

Caracteristici:

1. Moale si Confortabil: - a Făcut de înaltă calitate, respirabil nailon și spandex material, cu o excelentă rezistență și versatilitate, absorbi sudoare rapid și de a face picioarele confortabil.Superior non-alunecare silicon poate preveni-l de la care se încadrează off.

2. Recuperare rapida: deget de la picior Deschis anti oboseala mâneci eficient poate recupera tulburătoare fasciita plantara, glezna, spurs durere, edem, de asemenea, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, suport arc, si glezna stabilitate pentru sport.Mai bine oxigen a sangelui ajuta la reducerea de acid lactic și sida recuperarea musculara la glezne și picioare, inclusiv pe toc și arc.

3. Versatil Scopuri: Acest suport arc oferă un confort de neegalat și ameliorarea durerii de picioare.Protecție puternică la gleznă și picior ajută forță de echilibru pentru a preveni entorse și luxații cauzate de consumul excesiv de forțe.

4. Un Accesoriu Perfect Pentru toată Lumea: alergători, pietoni, sportivi, medici si asistenti, etc.

5. Ideal Pentru Fiecare Zi de Utilizare: Aceste de înaltă performanță picior mâneci sunt optim proiectat pentru o potrivire perfectă și utilizarea de zi cu zi.Ideal pentru cei care sunt pe picioarele lor-o mulțime sau pentru a juca sport în mod regulat.Ele pot fi purtate cu pantofi sau sub normal șosete.

Glezna ciorap oferă următoarele beneficii pentru tine.

- Reduce fasciita plantara.

- Poate ajuta la ajutor de recuperare.

- Respirabil și confortabil ca vom folosi anti mancarime & material bacterian.

- Promovează o mai bună circulație a sângelui.

- Permite o mai mare flexibilitate și mișcare fără piele frecare sau iritații.

-Suport arc: Compresie Picior Maneca oferă plantat fasciita suport arc pentru a ajuta la reduce și mai mult Plantară Facsiitis durere.Acesta oferă, de asemenea sprijin pentru glezna și este o lumină de compresie glezna maneca.

-Confortabil pentru Uzura de Zi Toate: Poate fi purtat in timpul zilei, pe timp de noapte, sau chiar in timpul exercitiilor pentru a oferi suport arc și de a reduce durerea de călcâi.La profil subțire se potrivește confortabil în pantofi și poate fi utilizat chiar și cu un fasciita plantara noapte atelă.

Pachetul include:

1buc* Sprijin pentru Glezna

RM17744605850263293

  • Dropshipping: Da
  • Numărul De Model: A01584
  • Efect: Grijă Os
  • Material: Material Compozit
  • Nume De Brand: YQQGD
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: negru jante albe pe buze, ciclism monitor cardiac, animale de hârtie lenjerie de pat, caz xiaomi mia1 roșu, aparat de fotografiat baterie 333wh, aparat de fotografiat baterie bls50, centura marca gu lux, băiatul pikachu colier, bmw m2 f87 reflector.

Scrie o recenzie

1buc Glezna Bretele Respirabil Suport Confortabil Glezna Stabilizator cu Compresie Folie de Sprijin Adecvate pentru Bărbați și Femei Sport

1buc Glezna Bretele Respirabil Suport Confortabil Glezna Stabilizator cu Compresie Folie de Sprijin Adecvate pentru Bărbați și Femei Sport

Scrie o recenzie

Produse similare