Produs nou

3Pcs Non-Alunecare de Centru Poanson de Știft Set 3/32" High-carbon Steel Centru Pumn de Oțel aliat Lemn Metal Instrument de Foraj

999 Produse

14.78lei

-30%

21.14lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Caracteristici:

1.Acest centru pumn este folosit pentru a marca centrul de punct și este de obicei folosit pentru a marca centrul găurii ca este forate.

2 .Punch-ul este folosit pentru a conduce un obiect, cum ar fi un cui, sau pentru a forma un sfat impresie pe piesa de prelucrat.

3.Centrul pumn adoptă de tip arc, cursa reglabila, care se poate adapta la diverse materiale cum ar fi lemn, plastic, metal, sticlă, piele, etc.

4.Active primăvară unitate de acțiune și oțel dur vârful ascuțit face stantare mai ușor.

5.Automată de primăvară de încărcare este apoi eliberat în partea de sus a ciclului, sub forța de a crea un centru de pumn (nu ciocan necesar).

Caietul de sarcini:

Material:aliaj de Aluminiu

Dimensiune:101mm

Dimensiune:1.5 mm/2mm/3mm

Tip:Scule De Mana,Masini De Gaurit

Pachetul Inclus:

3 x Center Punch

  • Nume De Brand: SI MI DA DANG
  • Tip: Dalta Rece
  • Forma Mânerului: RUNDA
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului

Etichete: lemn unelte pentru prelucrarea lemnului, sr2ez, ganyu genshin, ambarcațiuni din lemn, rece din oțel cuțit, automat centrul de pumn, dalta pentru lemn, Pumn Gaura, daltă de tâmplărie, instrument de lemn.

Scrie o recenzie

3Pcs Non-Alunecare de Centru Poanson de Știft Set 3/32

3Pcs Non-Alunecare de Centru Poanson de Știft Set 3/32" High-carbon Steel Centru Pumn de Oțel aliat Lemn Metal Instrument de Foraj

Scrie o recenzie

Produse similare